Jótékonyság a 16. Continental erdőtisztító Túranap és Terepfutáson

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését teszi lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1500 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 16. Continental erdőtisztító Túranap és Terepfutás versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Viszonozzuk az erdő jóságát!

Ha a Continental erdőtisztító Túranap és Terepfutásra nevezel, akkor lehetőséged van arra, hogy egy (1500 Ft), vagy több (a + jellel többszörözhetsz) facsemetét is a kosaradba rakj, amit az Erdészet munkatársai a lehető legjobb helyen fognak elültetni, gondozni és ápolgatni, hogy ezzel is sokszínűbb és gazdagabb legyen az erdő, amit annyira szeretünk.

Segítsd az erdő megújítását!

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share