Jótékonyság a 17. Continental erdőtisztító Túranap és Terepfutáson

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási formát kínál.A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 17. Continental erdőtisztító Túranap és Terepfutás versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Viszonozd te is az erdő jóságát!

Ha a Continental erdőtisztító Túranap és Terepfutásra nevezel, akkor lehetőséged van arra, hogy egy (1750 Ft), vagy több (a + jellel többszörözhetsz) facsemetét is a kosaradba rakj, amit az Erdészet munkatársai a lehető legjobb helyen fognak elültetni, gondozni és ápolgatni, hogy ezzel is sokszínűbb és gazdagabb legyen az erdő, amit annyira szeretünk.

Segítsd az erdő megújítását!

VÉDNÖK
NÉVADÓ SZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
TÁMOGATÓK

fb share