Dávid délibábos futása - A maratoni felkészülés folytatódik!

Szántó Dávid műsorvezető és csapatai a 26. Spar Budapest Nemzetközi Maratonra készülnek. A múlt hét végén a 8. E.ON Délibáb Sportfesztivál futószámaival folytatódott a felkészülésük. Ma este 20 órakor láthatjátok az új részt a DIGI Sport TV-n.

A múlt heti, negyedik részben Marci, a "kiképzőtiszt" erősítésbe kezd a csapattal. A Csörsz utcai TF atlétikai pályán TRX hevederes edzésen vettek részt a szereplők. Ez az új módszer tökéletesen alkalmas törzs és láb erőgyakorlatok elvégzésére. Pistata számára a mozdulatsorok követése azonban nem kis nehézséget okozott, ugyanis ő nem rendelkezett olyan megfelelő koordinációs képességgel, mint Dávid és fiatal társai.

Sőt egy idő után fel is adta a küzdelmet, ami rá egyáltalán nem jellemző. Marcival folytatott beszélgetése során végre az is kiderült, hogy Pistatát mi motiválja igazán a felkészülésben.

Dávid és Enikő között tovább élesedik a versenyszellem és a rivalizálás. A két "stréber" nem igazán tudja elviselni, ha a másik jobban teljesít, de ez javukra válik. Az edzés azonban nem ért véget, következő feladatként a Normafáig kellett felfutnia a csapatnak. Bence lába nem bírta a megterhelést és ki kellett állnia a futásból.

A múlt heti blogvideót itt nézhetitek meg.

A mai részben azt láthatjátok, hogyan szerepelt a csapat a Hortobágyon, a 14, illetve 21 kilométeres távokon, 38 fokban!



fb share