Kedvezményes kuponok és ajándékok a budapesti T-Home Vivicittán

A 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra nevezők a rajt-, illetve a befutócsomagjukban Intersport, London Stúdió, Béres Egészségtár kedvezményes kuponokat, valamint adidas és sanofi-aventis ajándékokat találnak. Megmutatjuk, mik ezek!

Az INTERSPORT jóvoltából egy kedvezmények igénybevételére jogosító kupont kapsz, mellyel egy kedvenc terméket 20%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg az INTERSPORT áruházakban. Gyere el a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás valamely távjára, az INTERSPORT-ban frissítsd fel a sportruhatárad és spórolj!

Ha ott leszel vasárnap a T-Home Vivicittán, kedvezményes áron tanulhatsz angolul! A London Stúdió ajándék kuponjának felmutatásával 20 %-kal olcsóbban vehetsz részt a nyelviskola tanfolyamain. A kedvezmény igénybevételével kapcsolatos részletes információkat megtalálod a kuponon.

A Béres Egészségtár a szelvénynek a beváltásával egy 60db-os/78 db-os Porcerő FORTE filmtabletta megvásárlásakor ajándékba kapsz egy 30 db-os Béres Egészségtár Magnézium+B6 filmtablettát. A szelvényt a Rossmann üzletekben válthatod be, az ajándék Béres terméket a pénztáránál kapod meg, a Porcerő FORTE megvásárlását követően. Egy termék megvásárlásakor csak egy szelvény használható fel! Az akció 2011. április 10-től május 31-ig tart.

A 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás minden indulója egy speciális futózoknit kap ajándékba az adidastól, a rajtszáma felmutatásával. A zokni átvehető 2011. április 4. és május 15. között a budapesti Aréna Plaza adidas márkaboltjában. Egy fő csak egy rajtszám bemutatására és egy pár zokni átvételére jogosult.

A sanofi-aventis, a világ egyik vezető gyógyszervállalata egy kapcsos nyakpántot az a futóknak ajándékba, a Magne B6 Extra emblémájával, mely hatékonyan szünteti meg a magnéziumhiányból származó tüneteket – a futás közben jelentkező lábizomgörcsöt, és segít, hogy a sportolás valódi örömet jelentsen.fb share