Kérdőív - egy munkatársunk segítségedet kéri szakdolgozatához

A BSI nevezési irodáján dolgozó munkatársunk, Szomolányi Petra, a szakdolgozatához kér egy kis segítséget. A tavalyi Vivicittá Városvédő Futáson indultak körében végez felmérést sportolási szokásokkal és a Vivicittával kapcsolatban. Kérjük, segítsétek munkáját kérdőívének kitöltésével! Ezt március 6-ig tehetitek meg.

Kérjük, akkor töltsd ki a kérdőívet, ha tavaly április 10-én részt vettél a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás bármely távján, vagy a T-Home Vivicittá Félmaratonon!

A kérdőívet ide kattintva érheted el!
A kitöltés mindössze néhány percet vesz igénybe.


Kedves Futótársunk!

Szomolányi Petra vagyok, a BSI munkatársa. Már találkozhattunk a BSI Nevezési irodájában vagy a versenyeken a versenyközpontban. A Pécsi Tudományegyetem Rekreációszervező-egészségfejlesztő szakán vagyok végzős hallgató. Szakdolgozatomban a Vivicittá tömegsporteseményen résztvevők sportolási szokásait vizsgálom. Kérem, segítsd munkámat a kérdőív kitöltésével. Amennyiben a család több tagja is indult az eseményen, úgy minden induló külön töltse ki a kérdőívet! A válaszokat név nélkül, bizalmasan kezelem, kizárólag a kutatásomhoz használom fel.

Segítséged előre is köszönöm!

Szép Napot!

Szomolányi Petra


Együttműködéseteket Petra nevében is köszönjük!

BSIfb share