Két hónap múlva 5. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Bringatlon!

Előszedted már téli pihenőjéről a kerékpárod? Május 6-án, az 5. Intersport Tour de Tisza-tó keretében megkerülheted a tavat a 65 kilométeres távon, bejárhatod Tiszafüred környékét a 15 kilométeres túrán, 57 kilométert görkorcsolyázhatsz a tóparton, és az Intersport Tisza-tavi Bringatlon a kerékpáros-futó csapatokat várja!

Magyarország második legnagyobb tavának partjára hívunk három hónap múlva, az 5. Intersport Tour de Tisza-tóra. Legyen a kerékpárod országúti vagy mountainbike - a távok bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetők!

Idei újdonságunk az Intersport Tisza-tavi Bringatlon! Itt 2-3-4 fős futó-bringás csapatok indulhatnak, akik létszámuknál pontosan eggyel kevesebb kerékpárral rendelkeznek - akinek nem jutott bringa, annak futnia kell, nem utazhat még vázon sem! A csapatok együtt rajtolva vágnak neki Poroszlóról az 57 km-es távnak, sőt a tiszafüredi célvonalon is együtt kell áthaladniuk.

Nincs bringád, de szeretnél eljönni? Keress csapattársakat, akik kerékpározni és futni is szeretnek, gyakoroljátok a gyors váltásokat, és találkozzunk a rajtvonalnál!fb share