Írj a futásról és nyerj!

Játssz a Harmonet és a BSI közös játékán!
Mi az a leg-futás? A legizgalmasabb futásom, a legmeghatóbb edzésem, a legszívmelengetőbb kocogásom... és így tovább. Van ilyened? Vagy bármilyen más leg-leg futós történeted? Ha meg szoktad osztani a facebookon vicces, szívszorító, nem mindennapi történeteidet, ami futóedzés vagy futóverseny közben történik veled, ha van kedved billentyűzetet ragadni, úgy érzed jó stílusban meg tudod fogalmazni a veled történteket, akkor ne habozz, pályázz te is!

A BSI és a Harmonet.hu közös pályázatot hirdet. Küldd el egy A4-es oldal terjedelemben a leg-futásodat a jatek@futanet.hu e-mail címre május 6-ig. A beküldők közül a zsűri által legjobbnak ítélt mű szerzője ingyenes indulást nyer a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála bármely távjára valamint egy Coca-Cola ajándékot. A facebookon kapott like-ok alapján pedig a közönségdíjas pályázat nyertese egy Harmonet ajándékcsomaggal lesz gazdagabb (egy jógahajó jeggyel és egy Hálanaplóval).

Eredményhirdetés: május 9-én. Ajándékok átadása: Az ajándékok átadására a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán (május 18.) kerül sor az 5 km-es táv eredményhirdetése után, kb. 11:50-kor. Az ajándékokat Katus Attila adja át.
Egyéb tudnivaló: a beküldött pályázatokat a BSI és a Harmonet megjelentetheti.fb share