Kettős Ikarus BSE siker a TF csarnokban

Közel négyszáz gyerek, 47 csapat részvételével került megrendezésre szombaton a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnokában a régióban zajló MOB Sport XXI. Alapprogram idei utolsó, teremben rendezett versenye.

Az U11-es korosztályban ezúttal 22 csapat indult. A versenyben szkippeléssel nehezített sprintváltó, hosszú gátváltó, helyből váltott lábú szökdelés, zsámolyszökdelés és medicinlabda lökés szerepelt. A pörgős lebonyolításnak köszönhetően pontosan tartható volt az időrend, a fiatalabbak délelőtti versenyét kora délután a 25 csapat részvételével zajló U13-as korosztály követte. A gyerekek nagyon fegyelmezetten és odaadóan versenyeztek, nagy küzdelmek, jó hangulat jellemezte az eseményt.

Megfigyelhető volt az elmúlt két év során, hogy a régióban a teremversenyek a legnépszerűbbek, a résztvevők létszáma erre enged következtetni. Az idei és a tavalyi eredmények összevetésével megállapítható, hogy általában színvonalasabb eredményekre volt szükség ugyanazon helyezések eléréséhez idén, mint a tavalyi hasonló időszakban - tehát láthatóan jártasabbak, ügyesebbek lettek a korosztályok a koordinációs feladatok végrehajtásában.

Forrás: MASZfb share