Légy tagja a Jubileumi Futók Klubjának!

Sokszoros Nike Budapest Félmaraton és Budapest Nemzetközi Maraton® teljesítő vagy? Ott leszel a két nagy őszi eseményen? Csatlakozz a Jubileumi Futók Klubjához!

A Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubjának minden olyan futó tagja lehet, aki legalább 15 alkalommal teljesítette a Nike Budapest Félmaratont.
Jelenleg 13 olyan futó van, aki eddig 14-szer teljesítette a Nike Budapest Félmaratont.
A Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubjáról itt találsz részleteket.

A Budapest Maraton® Jubileumi Futók Klubjának minden olyan futó tagja lehet, aki legalább 10 alkalommal teljesítette a Budapest Nemzetközi Maratont®.
Jelenleg 84 olyan futó van, aki eddig 9-szer teljesítette a Budapest Maratont®.
A Budapest Maraton® Jubileumi Futók Klubjáról itt találsz részleteket.

A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük.

Miért jó klubtagnak lenni? A Jubileumi Futók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak, például díszoklevelet adunk és technikai futómezt a klub logójával, rajta a teljesítések számával, a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi rajtszámot kapnak, minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen az eddigi teljesítések száma szerepel. Minden 5. jubileumot követő évben egy szabadon választott, BSI által rendezett félmaratonon (Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klub tagoknak kivéve a Nike Budapest Félmaratont) vagy a novemberi Balaton Maratonon vendégül látunk. A klubtag nevezési kedvezményre jogosult, a teljesítések számától függően. A klubtagok az esemény helyszínén külön asztalnál vehetik át rajtszámaikat!

Bátorításnak hadd mondjuk el, hogy 33 olyan futó van, aki már 15-ször teljesítette a Budapest Félmaratont, és van egy-egy futó, akik 20, 21, 22, 23, 24, illetve 25(!) alkalommal teljesítették a Budapest Maraton®t!

Fuss velünk ősszel is és légy tagja a Jubileumi Futók Klubjának!fb share