MaratonFüred - a BSI új maratonja

BSI MaratonFüred lesz a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon idén először bemutatkozó új táv elnevezése. A MaratonFüred névötlet az esemény Facebook-oldalon zajló szavazásán 91 szavazattal nyert.

A Facebookon a 17 legjobbnak ítélt névötletre lehetett szavazni az új maraton elnevezésötletei közül. Ezek közül végül a MaratonFüred került ki győztesen, ami azt jelenti, hogy BSI MaratonFüred lesz az idén először zajló, Badacsonytomaj és Balatonfüred közötti maraton elnevezése. A MaratonFüredre március 19-én kerül sor.

A szavazáson egyébként a második helyet a Nyitnikék Maraton szerezte meg 84 szavazattal, a harmadik, a BALAmaraTON javaslat 13 szavazatot kapott.

És azt sem szabad elhallgatni, hogy ki volt a győztes elnevezés névadója. A MaratonFüred elnevezést Walter Ulrik javasolta. Nyereménye: ingyenes indulás 2011-ben a BSI eseményein.

A nyertesnek gratulálunk, az elnevezést és az elnevezés-ötleteket köszönjük! Találkozzunk március 19-én, a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon, a BSI MaratonFüreden!fb share