Péter Attila Ausztráliában

Eseményeink szpíkere, Péter Attila jelenleg Ausztráliában tartózkodik, ahol fantasztikus lehetőséget kapott: az ausztráliai Gold Coaston rendezett triatlon vb-n kérték fel hangulatfelelősnek!

Attila örömmel vállalta a lehetőséget, és most a Gold Coast-on "hergeli" a világbajnokság közönségét. "Egy hónappal ezelőtt eszembe sem jutott volna! A tiszaújvárosi "produkciók" alapján hívott meg az ITU (Nemzetközi Triatlon Szövetség), hogy legyek itt is hangulatfelelős. Az a feladatom, hogy a közönséggel törődjek: tánccal, tapssal..." - írja honlapján Attila.

Atti már túl van az első két versenynapon, honlapján így értékelte első napját. "Túl vagyok az első versenynapon! Nem lett egy Tiszaújváros vagy Budapest Félmaraton! A szakemberek - akik már látták ezt a közönséget - azt mondták, hogy sokkal jobb volt a hangulat, mint eddig. El tudjátok képzelni, hogy milyen volt, ha a mostanival nem vagyok megelégedve. Remélem, hogy holnap sikerül még több embert táncba vinni, úgy tűnik, hogy nem is az ausztrálok, hanem az itt vendégeskedők lesznek az aktívabbak; talán majd ők magukkal húzzák a többieket is. Az otthoniaknak üzenem, hogy a magyar közönségnél nincs jobb a világon!"

Attila, sok sikert kívánunk a további versenynapokon, érezd jól magad, és várunk haza!fb share