Spuri Kártya tulajdonosoknak 12% kedvezmény a Cardio Control szolgáltatásaira

A Cardio Control Kft. fő tevékenységi köre a komplex terhelés-élettani vizsgálatok végzése. Spuri Kártya tulajdonosok részére 12% kedvezményt biztosítanak sportegészségügyi, állapotfelmérő szolgáltatásaik árából.

Spuri Kártyával az alábbi vizsgálatok vehetők igénybe 12% kedvezménnyel:

  • Komplex Terhelésélettani Vizsgálat
  • Ergospirométerrel végzett terheléses vizsgálat
  • Arteriográffal végzett érrendszervizsgálat
  • Testösszetétel mérés
  • Labor vizsgálat
  • EKG
  • Érvizsgálat
  • Szívritmus elemzés
  • Talpnyomás vizsgálat

A Spuri kártya tulajdonosok 12% kedvezményt kapnak mind a Cardio Control (www.cardiocontrol.hu), mind a Fittkontroll (www.fittkontroll.hu) weboldalán található szolgáltatásokból. A kedvezmények 2011.december 31-ig érvényesek.
A kedvezmények felhasználhatók a Cardio Control rendelőjében (1026 Budapest, Pasaréti út 11-13.), illetve a Fittkontroll laboratóriumban (1134 Budapest, Dózsa György út 53.).

Mindenkinek ajánljuk, aki fontosnak tartja saját szervezete egészségügyi és élettani paramétereinek a megértését, illetve meg akarja ismerni optimális terhelhetőségét.

A terhelésélettani vizsgálat (spiroergometria) az élettani működés optimumát határozza meg személyre szabott terheléses vizsgálat keretében. Elemzi többek között a szívműködést, a keringés állapotát, a légzésfunkciókat, illetve a vérnyomás alkalmazkodását a terheléshez mozgás, sportolás közben.

A Komplex Terhelésélettani Vizsgálat egy átfogó állapotfelmérő vizsgálat. Ennek részeként a kórtörténet részletes felvétele után az érrendszer 5-10 percig tartó arteriográfos vizsgálata következik, majd ezt egy ún. BIA készülékkel végzett testösszetétel-vizsgálat követi. Végül vért vesznek laboratóriumi elemzések céljára. A vizsgálat középponti részére, a kardio-pulmonális, ergospirométerrel (futópadon vagy kerékpáron) végzett terheléses vizsgálatra a nyugalmi EKG felvétele után kerül sor. Ez a vizsgálat kb. 15 percig tart, és jelentős megterheléssel jár, ezért a vizsgálat után 10 perc pihenés szükséges. A teljes vizsgálat időtartama kb. 1 óra. A Cardio Control és a Fittkontroll ügyfelei részére kulturált körülmények között öltözési és zuhanyzási lehetőséget biztosít.

A vizsgálatokkal kapcsolatos egyéb tudnivalók megtalálhatók a Cardio Control (www.cardiocontrol.hu) és a Fittkontroll (www.fittkontroll.hu) honlapján.fb share