Szombaton Szeged, vasárnap Kaposvár a futóké!

Szeptember 19-én, szombaton a futás szerelmesei veszik birtokba Szeged utcáit, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a K&H olimpiai futónap Szegeden, idén sorozatban negyedik alkalommal. A verseny központjának idén is a gyönyörű Dóm tér ad otthont, a mezőny pedig a Dóm szomszédságából vág majd neki a 3,4 kilométeres távnak délelőtt 10 órakor. A rajt előtt Szentgyörgyi Rómeó, a McDonalds edzője melegíti majd be a futni vágyókat. A futók tömege a város legszebb utcáin halad keresztül, sőt, a Tisza-parton is róják majd a kilométereket. A K&H olimpiai futónap védnöke ezúttal is Dr. Botka László, Szeged Megyei Jogú Város polgármestere.

Szeptember 20-án, vasárnap pedig Kaposvár utcáit lepik el a futók, a 6. K&H olimpiai futónap alkalmából. A verseny központjának a Kossuth tér ad otthont, a mezőny innen vág majd neki a 3,2 kilométeres távnak délután 15 órakor. A rajt előtt itt is Szentgyörgyi Rómeóval találkozhatnak a futók. A futók tömege a város legszebb utcáin halad keresztül, majd visszaérkeznek a Kossuth térre. A K&H olimpiai futónap védnöke ezúttal is Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármestere.

A nevezési díj szeptember 18-áig 500 Ft, a helyszínen pedig 600 Ft-ért lehet majd nevezni – ezért cserébe az indulók megkapják az esemény egyedi emblémázott pólóját, célba érkezéskor befutócsomag várja őket. A K&H olimpiai futónap remek program, ahol az egész család jól érezheti magát.fb share