Tíz hét múlva Balaton és FélBalaton Szupermaraton

Pontosan tíz hét múlva, március 17-én rajtol Siófokról a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton mezőnye.

Az év első és - sok tekintetben - leghosszabb, legváltozatosabb, legbulisabb futóeseménye március 17. és 20. között zajlik a magyar tengernél. Egyéniben, párban és csapatban indulók állnak rajthoz Siófokon, hogy futva megkerüljék a Balatont, hogy megtegyenek 195,4 kilométert, és egyáltalán, hogy részt vegyenek az ország egyik legszebb részén zajló futóversenyen.

A Balaton és FélBalaton különlegességéhez ezen túlmenően hozzátartozik, hogy rengeteg távon indulhatnak a résztvevők: a négynapos Balaton Szupermaraton mellett ott a kétnapos FélBalaton Szupermaraton, az egy-egy napi távot jelentő Maraton+, illetve idén újdonságként, az esemény harmadik napján, március 19-én a tavaszi maraton, Badacsonytomaj és Balatonfüred között.

Gyere, és csatlakozz a mezőnyhöz, fusd körbe a Balatont négy nap alatt! Nevezz kedvezményesen, tavalyi áron az idei versenyre január 31-ig! Tudj meg minden részletet az eseményről innen, vagy kukkants bele a Balaton és FélBalaton Szupermarton fórumába, amit itt érsz el.

Találkozzunk a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon!fb share