Új termékek a Spuri Futóboltban: Helly Hansen aláöltözők érkeztek!

Ahogy hidegre fordul az idő, két dologra kell odafigyelnünk - hogy elég melegen öltözzünk, és hogy mégse izzadjunk meg mozgás közben. A Helly Hansen női és férfi aláöltözői megérkeztek a Spuri Futóboltba!

A W Stride rövid ujjú női felső rugalmas, jól szellőző aláöltözet, különleges mell alatti kiképzéssel. Ár: 13.990 Ft
A Pace Stride rövid ujjú férfi felső ultraviola védelemmel (UPF 30+) is ellátott aláöltözet. Ár: 13.990 Ft
Mindkettő Cool Training technológiával készült - a HH Cool két rétegből áll, egy belső 100% Lifa rétegből és kívül egy puha, könnyű poliészter rétegből. A Lifa Stay Dry technológia elvonja a felesleges hőt és izzadtságot a bőrről, hogy magas intenzitású mozgás során is szárazak maradjunk. A varrás nélküli technológia garantálj a kényelmet és a gyorsaságot.

Helly Hansen W StrideHelly Hansen Pace Stride
A Dry Revolution hosszú ujjú női felső meleg és kényelmes aláöltözet. Ár: 13.990 Ft
A Stipe Crew hosszú ujjú férfi felső ujján végigfut a Lifa csíkozás. Ár: 10.990 Ft
Mindkettő a Dry Revolution technológiával készült - a HH Dry egy három rétegű rendszer, a bőrhöz legközelebbiről gyorsan elvezeti az izzadtságot és a hőt, ezzel segítve, hogy testhőmérsékletünk optimális legyen sportolás közben. Minimális varrás van benne, ami flatlock technológiával készült.

Helly Hansen Dry RevolutionHelly Hansen Stipe CrewAz újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.fb share