Új termékek a Spuri Futóboltban: Nike Vapor Flash női futódzsekik érkeztek!

A napkelte előtt vagy naplemente után szeretsz futni? Akkor szükséged lehet egy olyan ruhadarabra, ami láthatóvá tesz alacsony fényviszonyok közt is! A Nike Vapor Flash kifordítható női futódzsekije megérkezett a Spuri Futóboltba!

A külső anyag 360 fokban láthatóvá tesz, hiszen minden négyzetcentimétere reflektív. A beérkező fényt nem szétszórja, hanem 400 kandela erősséggel ugyanabba az irányba veri vissza, ahonnan érkezett, így pl. egy autós könnyen felismeri, hogy egy futót lát. Ha a látási viszonyok jobbak, a dzseki kifordítható, de a biztonság kedvéért a belső szürke anyagon is számos fényvisszaverő elem található.
A háton és a karok alatt lézervágott lyukak segítik a szellőzést, és cipzárral állítható szellőzőnyílások segítségével is szabályozhatjuk a ventillációt. Varrások nem nehezítik a mozgást, mert lézerforrasztással oldották meg az illesztéseket. Az anyag vízlepergető.
Elől egy cipzáros zseb található az apró tárgyaknak - ez alap és kifordított helyzetben is nyitható kívülről.
A beépített napellenzővel ellátott kapucni állítható, igény esetén összecsukható.
Ár: 79.990 Ft

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

Az alapállapot.Erős fényben.



















Kifordítva.Kifordítva, erős fényben.



fb share