Újdonságok, akciók a BSI-től - ízelítő a 2012-ből

A BSI idén is közel 30 eseményt szervez, hét sportágban lehet rajthoz állni az eseményeiken: futás, gyaloglás, túrázás, kerékpározás, görkorcsolyázás, úszás, fitnesz. Lesznek új versenyek, akciók és újdonságok az egyes eseményeken. Íme, egy kis ízelítő!

Május 6-án lesz az 5. Intersport Tour de Tisza-tó, ahol 15 vagy 65 kilométert kerékpározhatsz, 57 kilométert görkorcsolyázhatsz a tóparton, és lesz újdonság: kerékpáros-futó csapatok versengése!
Az Intersport Tisza-tavi Bringatlon új versenyszám, 2-3-4 fős kerékpáros-futó csapatok részére. Ez egy olyan váltóverseny, ahol a csapatok a létszámuknál pontosan eggyel kevesebb bringával, együtt rajtolva vágnak neki Poroszlóról az 57 km-es távnak, sőt a tiszafüredi célvonalon is együtt kell áthaladniuk. Akinek nem jutott bringa, annak futnia kell! Azt rátok bízzuk, hogy mikor cseréltek a táv során, és hogy a váltó tagjai mennyit futnak és bringáznak.

BrutálFutás - egy új esemény a BSI-től június 16-án! Ez nem egy hagyományos futóverseny, inkább egy katonai kiképzőpálya, egy akadályverseny és egy futóverseny keveréke. A helyszín eleve különleges, egy igazi, épített motocrosspálya 14 dombbal/ugratóval Nyáregyházán (Budapesttől 50 km). A résztvevők óránként rajtoló futamokban indulnak egy előre meghatározott 7 kilométeres útvonalon, amely részben a motocrosspályán, részben a körülötte található erdőben, szántóföldön vezet. A pályán különböző akadályokon kell keresztülverekednie magát a futónak. A futamokra már lehet jelentkezni!
A BrutálFutás előfutam regisztráció részleteit itt találod.

Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a FélmaratonMánia akciójához 2012-ben! Fuss Félmaratont 4 egymást követő évszakban 1 vagy 2 naptári év alatt, és egy egyedi érmet kapsz emlékbe!

A BSI FélmaratonMánia következő állomásai:

2012 Tavasz

április 1.

Telekom Vivicittá Félmaraton 2012

Budapest

2012 Nyár

június 10.

19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó

Budapest

2012 Nyár

július 14.

9. E.ON Délibáb Sportfesztivál Futás

Hortobágy

2012 Ősz

szeptember 9.

27. Nike Budapest Félmaraton

Budapest

2012 Tél

november 17-18.

9. Balaton Maraton és Félmaraton

Siófok

Minden teljesítő egyedi FélmaratonMániás érmet kap emlékül a sorozatban teljesített (4 évszak egymás után, pl.: nyár-ősz-tél-tavasz) 4 félmaraton után.

Mozogj idén is a BSI-vel!fb share