Mikor, mennyit és mit igyunk?

Földünk 75 százalékát víz borítja, melynek mindössze 1 százalékát teszi ki a rendelkezésünkre álló édesvíz. Csapvíz, forrásvíz, ásványvíz, gyógyvíz és termálvíz: miben különböznek, és melyiket válasszuk?

Szívbarát táplálkozás a munlhelyen is

Lehetünk bármennyire is egészségtudatosak a mindennapokban, arra alig fordítunk időt, hogy munkaidőben szívünk egészségével törődjünk. Pedig elég lehet néhány kis lépés ahhoz, hogy szívbaráttá alakítsuk étrendünket.

Sportos étlap

Összegyűjtöttük a regeneráció, illetve a teljesítmény szempontjából 10 legkedvezőbb ételt. Közös tulajdonságuk, hogy amellett, hogy bővelkednek vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és a sportteljesítmény, illetve a regeneráció szempontjából fontos bioaktív vegyületekben, élvezeti értékük sem elhanyagolható.

Tíz tipp

Tíz tipp a jó alak megőrzéséhez és a súlygyarapodás megelőzéséhez

Bajnokok reggelije

Kezdjük egészségesen a napot! Az összes étkezés közül a reggelinek van a legnagyobb szerepe, hiszen a megfelelő reggeli képes megadni mindazt, amelyre a nap első felében szervezetünknek szüksége van. De mégis mit válasszunk?

A tartós fogyás titka

Súlycsökkentés okosan! A fogyókúrák reneszánszát éljük, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy napjainkban egyre több biztos fogyással kecsegtető receptes könyv jelenik meg. Tény, hogy sok olyan módszer van, amelyik rövidtávon biztos sikerrel jár.

Semmi csoda!

Nullkalória, fehérjepor- és GI diéta. Népszerű praktikák előnyei és hátrányai.

fb share