Jótékonyság a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

Tavaly a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás jótékonysági termése 7 millió Ft volt, ismerd meg a részleteket ITT! >>>>

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Nyári sporttábor cukorbeteg gyerekeknek

Egyesületünk a sport népszerűsítésével foglalkozik a cukorbeteg gyermekek körében. A diabéteszes gyerekek sporttáborunkban rendszeres ellenőrzés mellett tapasztalhatják meg a sport élményét. Ehhez diabetológus orvos, diabetológiai szakápolók, gyógytornász, diabétesz edukátor, pszichológus biztosítja a hátteret. Adományoddal nyári sporttáborunk megrendezését támogathatod. Azért futunk, hogy minél több cukorbeteg gyermek tudjon részt venni a táborban, anyagi lehetőségeiktől függetlenül. 600 ezer Ft összegyűjtésével 10 rászoruló gyermek ingyen részvétele biztosított.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

100%-kal a gyermekekért!

A gyermekek 20%-a mind a mai napig nincs beoltva. A 100%-os kampány során a lehető legtöbb nem beoltott gyermekhez szeretnénk eljutni, a gyermekbénulást felszámolni, az immunizációs arányt növelni a leginkább sújtott országokban, így növelve a gyermekek esélyeit az ÉLET-re. Gyűjtésünkkel 5000 gyermek teljes körű védőoltásához szükséges 2.500.000 Ft-ot kívánjuk előteremteni a segítségetekkel!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

900 lépés az erdőben!

A koraszülött gyermekek életük első néhány évében rengeteg orvosi vizsgálatra és fejlesztésre szorulnak. A rideg környezet negatív hatással van érzelmi fejlődésükre, még felnőttkorukra is megmaradhatnak ezek a rossz emlékek. Célunk, hogy a Gézengúz Alapítványhoz érkező gyermekek számára a szükséges kezelés barátságos, természethez közeli élmény legyen. Szeretnénk a Cseppek Házának közösségi területét varázslatos meseszerű erdővé alakítani, amelyben megtehetik a teljesebb élethez szükséges első lépéseket! Ennek megteremtéséhez 900.000 Ft-ra van szükségünk és ebben számítunk RÁTOK!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

NOÉ Állatotthon - A legkisebbek a legnagyobb bajban

A NOÉ Állatotthon évente kb. 800 rászoruló kisállatnak, közülük közel 500 kutyának nyújt átmeneti, de sok esetben végleges otthont. A bekerülő kutyák átmeneti elhelyezésére szolgáló karantén részleg átalakításában és a mellette kialakítandó kistestű kutyák elhelyezésre szolgáló részleg kialakításában kérnénk a segítségedet. Az új részleg megvalósításához 800.000 Ft-ra van szükségünk, ezért futnak és gyűjtenek követeink.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2015-ben a Bátor Tábor 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogad, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A Telekom Vivicittá Félmaratonon induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbeadásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Céljuk 4,7 millió Ft összegyűjtése. Támogasd őket Te is!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Futás a Gyermekrohamkocsiért!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. A Gyermekrohamkocsi az ország első és egyetlen "mobil gyermek intenzív osztálya", amely a 16 év alatt már több mint 35.000 alkalommal segített a beteg gyermekeken. A miskolci és debreceni Gyermek-mentőorvosi kocsikkal együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat speciális gyermekmentői mára már évente több mint 3.500 esetet látnak el az Országos Mentőszolgálat kötelékében. Az alapítvány jelenleg új eszközök beszerzésére gyűjt, hogy a világszínvonalú sürgősségi gyermekmentést folyamatosan és egyre szélesebb körben biztosítani tudják.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Nárcisz futókör - Minden perc értékes!

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Suhanj! Alapítvány

Suhanj! Alapítvány célja rendszeres sportolási lehetőség biztosítása látás- és mozgássérülteknek több sportágban. Törekvésük saját eszközpark kiépítse és folyamatos bővítésére. A 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás helyszínén is találkozhatsz velük a "Suhanj!" sátorban, megismerheted aktivistáikat akik szívesen tájékoztatnak idei terveikről. És persze támogatóként, szimpatizánsként hozzájuthatsz az immár klasszikusnak nevezhető "Suhanj-kék" futómezhez, amit mindjárt ki is próbálhatsz a verseny valamelyik távján, vagy a Suhanj! Futamon!

A Suhanj! a világhálón

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Balog simicskó_honvédelmi drlang Varga TÁMOGATÓ
budapest_logo NÉVADÓ SZPONZOR Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol origo TÁRSSZPONZOR
Dreher24 lkogó gamrin_új nissan_2015 Horalky_logo Sponser logó visegradi_2015 cerbona2013 MÉDIATÁMOGATÓ szuperinfo digisport life joy logo TÁMOGATÓ
EMMI logó biofreeze_uj Szépalma logó maxballon

fb share