Új termékek a Spuri Futóboltban: 2012 tavaszi-nyári Saucony futócipők érkeztek!

Ideje készülni az idei kihívásokra, akár új edzéstervre, akár versenyekre készülsz. A Saucony 2012 tavaszi-nyári ultrakönnyű ProGrid Kinvara 2 könnyített félversenycipője és rugalmas Powergrid Triumph 9 futócipője már megérkezett a Spuri Futóboltba.

Saucony ProGrid Kinvara 2 könnyített edző-, alternatív versenycipő
Semleges futócipő, amely lehetővé teszi a láb számára a kötöttségektől mentes futást. Minimális középtalp kialakítás, amely védelmet biztosít aszfalton való futás esetén. Speciális ProGrid LITE becsapódás tompítás a saroknál, mely könnyű súlya ellenére is hatékony védelmet nyújt a testsúly 3-7 szeresének megfelelő erejű becsapódások tompításakor. Talajhoz közelebbi súlypont elhelyezésének - a sarok és a lábujjak között csak 4 mm szintkülönbség van - és ultrakönnyű, minimalizált súlyának köszönhetően hatékony védelmet nyújt. Gyorsító- és résztávos edzésekhez, versenyekre és könnyebb testsúly esetén akár a hosszú futásokhoz egyaránt használható.
Széles méretválasztékban kapható.
Ár: 19.490 Ft

Saucony Powergrid Triumph 9 futócipő
Gyorsabb gördülést és hatékonyabb izomkontrollt biztosító semleges lábállású (neutrális) futócipő. A saroknál SRC és a teljes talpon PowerGrid lábbecsapódás tompítóval. A PowerGrid rendszer egyesíti az innovatív PowerFoam anyagot és a Grid technológiát - a középtalp maximalizálja az elrugaszkodást és rugalmasságot, miközben a súlya minimális. Tökételes illeszkedést biztosító Sauc-Fit rögzítő-rendszer. A cipő Hidramax bélésanyaga elvezeti a lábról az izzadtságot, ez által kényelmes viseletet biztosít, ezzel is növelve a komfort érzetet, és kizárja a nedvesség (bőr felpuhulása) miatti hámsérülést.
Széles méretválasztékban kapható.
Ár: 32.490 Ft

Saucony ProGrid Kinvara 2Saucony Powergrid Triumph 9















Figyelem! A Spuri Futóbolt március 24-én 10-től 14 óráig tart nyitva!

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

További információk a Spuri Futóboltban: 06 1/239-4460, 06 20/525-3904



fb share