Egy karácsonyi tipp: lepj meg valakit Spuri előfizetéssel!

Nincs ötleted, mit adj karácsonyra? Vagy már van, csak valami még hiányzik? Nos, nekünk is van ötletünk: Ajándékozz egy éven keresztül 100 oldal futást minden évszakban. Lepd meg családtagodat, futóbolond ismerősödet egy Spuri futómagazin előfizetéssel, a sok-sok érdekes olvasnivalóval, és vele természetesen a folyamatosan megújuló nyereményjátékkal!

Lám, lassan muszáj lesz beleugranunk a karácsonyi készülődés forgatagába, íme az első ajándék-ajánlatunk!

Gondolj bele: átnyújtasz a megajándékozottnak egy afféle ajándékkártyát, amin az áll, hogy onnantól minden évszakban a postaládájában landol egy-egy Spuri futómagazin, benne aktuális tartalmakkal, érdekességekkel, interjúkkal, te pedig még megsúghatod neki, hogy mindemellett állandóan izgulhat is, mert minden lapszám megjelenésekor lehetősége van nyerni valami értékeset, néha futócipőt, néha órát, néha mást... És ennek futóbolond ismerősöd örülni fog.

Mit kell tenned, ha ajándékba szeretnél adni egy egy éves előfizetést?

  • Először is töltsd le az előfzetői szelvényt >>> innen!

  • Ezt töltsd ki értelem szerűen a megajándékozni szándékozott illető adataival, majd küldd el emailben a saját címedről! Erre azért van szükség, hogy a kinyomtatható ajándékkártyát te kapd, ne más.

  • Amikor átutalod az előfizetési díjat, akkor írd be a közleménybe az illető nevét is, és azt, hogy karácsony.

  • Fontos, hogy ajándékkártyát csak személyes és banki átutalásos előfizetés esetén tudunk küldeni.

  • Az előfizetés feldolgozása után kapni fogsz egy levelet, csatolmányként pedig benne lesz az utalvány, amit kinyomtathatsz, és karácsonyi ajándékként masnival átkötve átnyújthatsz.

Ennyi az egész.

Figyelem! Hogy fel tudjuk dolgozni még karácsony előtt a beérkező előfizetéseket, fontos, hogy december 15-éig fizess elő. Ha a határidőt elmulasztod, akkor sajnos már ilyen különleges kártyát nem tudunk készíteni. Tetszik az ötlet?

100 oldal futás, Magyarország első számú futással foglalkozó szaklapja: Spuri futómagazin!



fb share