Dávid futása - Futóverseny pszichológiai segítséggel

A múlt héten, a maratoni felkészülés kétharmadánál Dávidnak és csapatának egy újabb megmérettetésen kellett bizonyítaniuk. Az edzők, Judit és Marci az első alkalommal megrendezett Szelidi-tó körüli futóversenyre nevezték be szereplőinket. A folytatást ma 20 órakor láthatod a DIGI Sporton!

Dávid igen rossz élményeket szerzett a legutóbbi versenyen, ahol már 14 km megtétele is komoly nehézségeket okozott. A Szelidi-tó partjánál pedig nem kevesebb, mint 22 km teljesítése várt rá.

Főhősünk azonban semmit sem bízott a véletlenre. Egy pszichológus tanácsát kérte ki azzal kapcsolatban, hogyan tudna túllendülni a futás közben jelentkező holtpontokon. A beszélgetés, úgy tűnik, eredményesnek bizonyult...

Get Adobe Flash player

A teljes videót itt tudod megnézni.

Pistata ez alkalommal is megmutatta a sport igazi szépségét, sőt megismerhettük romantikus oldalát is. A házassági évfordulójára egy különleges ajándékkal készült feleségének.

A felkészülésből 41 nap volt hátra, de egyre nagyobb az esély arra, hogy sikerrel szerepeljenek az őszi 26. Spar Budapest Nemzetközi Maratonon.

A ma esti részben azt láthatod a DIGI Sport Televízióban 20 órától, ahogy Pistata vendégül látja csapattársait Szentesen, ahol újabb kalandokba bonyolódnak, nem beszélve a rendhagyó edzésről sem.



fb share