Forgalmi változások a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton ideje alatt

Kedves Futók! Kedves közlekedők!

A vasárnapi, szeptember 4-ie 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton alatt az esemény útvonalán a Városliget és a Budai alsó rakpart között, reggel 8 óra és délután 14 óra között hosszabb-rövidebb ideig, a futók elhaladásáig több helyen is lesz forgalomelterelés Budapesten az I., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületben. Valamennyi lezárt szakaszt a futók elhaladását követően folyamatosan megnyitják!

Azoknak, akiknek ez kellemetlenséget, kényelmetlenséget okoz, megértésüket és türelmüket az 52 országból és 19 megyéből érkező, több mint 10.000 résztvevő nevében is köszönjük!

A forgalomkorlátozások, elterelések részletes leírását itt találod:
- ABC sorrendben
- Időrendi sorrendben

A félmaratoni mezőny haladásának ütemét mutató térkép itt található.

Az útvonalon útvonal-biztosítók és rendőrök irányítják a forgalmat, és az ehhez szükséges legrövidebb ideig veszik igénybe az autósok türelmét. Kérjük, vegyék figyelembe jelzéseiket!

Kérünk, segíts, hogy minél több emberhez eljusson a vasárnapi félmaraton miatti forgalmi változások híre! Küldd tovább a változásokat leíró oldalunk, a forgalmivaltozas.fw.hu linkjét! Minél több barátod, ismerősöd megkapja, annál többen tudják elkerülni az autós korlátozásokat, annál kevesebb embernek okozunk kellemetlenséget.
Előre is köszönjük a segítségedet!



fb share