Érkezz időben a Nike Budapest Félmaratonra!

Vasárnap 10 órakor rajtol a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton a Városligetből. Fontos: időben érj oda az eseményre, hogy legyen időd mindent elintézni és mindenre felkészülni! Megmutatjuk, hogyan közelítheted meg a helyszínt tömegközlekedéssel és autóval.

Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak leginkább azt javasoljuk, földalattival (M1-es vonal) közelítse meg a versenyközpontot, ami a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten lesz. A földalattival a Széchenyi fürdő megállóig kell jönni, onnan mintegy 7-800 méterre található az esemény helyszíne. Ha trolival jössz, a 79-es számú járattal az Erzsébet királyné útja megállóig utazz, ahonnan néhány perces sétára van a versenyközpont.

Az autóval érkezők vegyék figyelembe, hogy a Városligetben korlátozottak a parkolási lehetőségek. Az Állatkerti körúton és a Hermina úton hamar megtelnek a parkolóhelyek! A parkolást az 56-osok terén, illetve a Mexikói úti földalatti-végállomás melletti parkolóban javasoljuk. Az 56-osok teréről néhány perces sétával elérhető a versenyközpont; a Mexikói út kicsit távolabb esik ugyan, de a Hungária körúton átkelve az esemény helyszíne onnan is elérhető gyalogosan mintegy tíz perc alatt.

Az alábbi képen láthatod a versenyközpont megközelítési lehetőségeit (nagyításért klikkelj a képre):



fb share