Bemutatkoznak az iramfutók: 26. Nike Budapest Félmaraton, célidő: 2:30 - a SUHANJ! csapata

Könnyen lehet, hogy világújdonságra kerül sor vasárnap: a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton 2:30-as iramfutó csapatát egy futókból és kerekesszékesekből álló vegyes csapat alkotja! Egyenletesen lassuló, 7:00-7:12 perc/km tempóban fognak haladni. A SUHANJ! csapattal biztosan célba érsz! Ehhez a célidőhöz a narancs lufi tartozik!

Igazi kuriózum az utcai futóversenyek történetében, amire a SUHANJ! Alapítvány és a BSI készül. A mozgás- és látássérültek sportjáért tevékenykedő SUHANJ! önkéntes futói és az általuk kísért, illetve tolt kerekesszékes indulók alkotta csapat diktálja a 2:30-as félmaratoni időhöz szükséges tempót.

Ha először futsz, és/vagy tartasz a szintidőtől, keresd az alapítvány jellegzetes ciánkék színeibe öltözött csapatát a rajtnál, vagy csatlakozz hozzájuk futás közben.

Az alapítvány futói között rutinos maratonisták is vannak, a kerekesszékeseket kísérő, illetve toló SUHANJ! csapat a 2010-es Nike Budapest Nemzetközi Félmaratont 2 óra 23 perces, a 2011-es T-Home Vivicittá Félmaratont 2 óra 10 perces idővel teljesítette, ha tehát velük tartasz, biztosan célba érsz szintidőn belül.
Aki látta már a SUHANJ! csapatot verseny közben, tudja: a jó hangulat garantált a mezőnyben körülöttük.

Vasárnap reggel negyed 9-től megtalálhatod őket a kiállítói soron, a SUHANJ! sátránál, ahol megismerkedhetsz velük, és felteheted nekik kérdéseidet. A rajt előtt 15 perccel állnak majd be az időzónájukba.

FIGYELEM! A narancssárga mellett sok világoskék lufi fogja jelezni, merre találod őket!

A SUHANJ! a Facebookon: www. facebook.com/suhanjalapitvany.



fb share