Olimpikonok és EU-csapatok is futnak a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón

Vasárnap családok, baráti társaságok, kollégák állnak együtt rajthoz, hogy egy csapatban fussanak a sikerért. Olimpiai bajnokaink és EU tagországok csapatai is csatlakoznak a résztvevőkhöz.

Egy csapatban fut majd maraton váltót három olimpiai bajnokunk: Storcz Botond kajakozó, Kovács Kokó István ökölvívó és Vajda Attila kenus, csapattársuk lesz Kassai Viktor FIFA-játékvezető és Harsányi Levente rádiós műsorvezető is. Részt vesz az eseményen további két olimpiai bajnokunk, Kammerer Zoltán kajakozó és Novák Ferenc kenus is.
Mivel a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltót a Külügyminisztérium felvette a kiemelt EU elnökségi programok közé, az EU Elnökségi Futás keretében német, francia, spanyol, szlovén, román és holland 3 fős váltócsapatok versengenek majd a Külügyminisztérium munkatársainak váltóival.

A 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó fővédnöke Rogán Antal, Belváros-Lipótváros polgármestere, az esemény egyik rajtának indításánál Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő is jelen lesz. Az elnökség nevében Bakos Piroska szóvivő köszönti a futókat a 11 órás rajt előtt.

Gyere el és fuss együtt a közel 1000 csapattal a barátság versenyén!

Get Adobe Flash player



fb share