Kedvezménnyel látogatható a Néprajzi Múzeum a K&H maraton váltó napján

Ötven százalékos kedvezménnyel látogatható a Néprajzi Múzeum május 15-én, vasárnap, a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó napján az esemény bármely távjának rajtszámával.

Futás után múzeumba! Kösd össze a kellemeset a hasznossal! Május 15-én szokás szerint a Kossuth téren kerül sor a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra. Az esemény után, ha már lefutottad a távot és a csapatod is befutott, látogassátok meg féláron a Néprajzi Múzeumot! A múzeum ott van a verseny szomszédságában, tehát a célba érkezés után csak tovább kell sétálni.

A Néprajzi Múzeum május 15-én a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó bármely távjának rajtszámával 50 százalékos kedvezménnyel látogatható.

Belépéskor a rajtszámot lepecsételik. Egy rajtszámmal egy kedvezményes belépő vehető igénybe.

A Néprajzi Múzeumban két kiállítást tekinthetsz meg 50 százalékos kedvezménnyel május 15-én. Az egyik, A magyar nép hagyományos kultúrája című tárlat a magyar parasztság életét mutatja be. A látványos kiállítási tárgyak mellett számítógépek segítségével digitális programokkal követhető nyomon, milyen volt régen a parasztság élete. A kiállításhoz gazdag kép-, film- és hanganyag tartozik.

A másik kiállítás a Liszt Ferenc és a "czigány zene" címet viseli. Bemutatja a 19. századi cigány zenét és a cigány zenészeket. A múzeumon belül négy helyszínen látható kiállításon Liszt zenéje hallgatható.

Használd ki a kedvezményes lehetőséget, futás után nézd meg a Néprajzi Múzeum kiállításait!

fb share