Szakmai 10 km-es bajnokságok

Legyél a szakmád 10 km-es bajnoka!

A Telekom Vivicittá 10 km-es távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig) számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Külön szakmai eredménylisták

A informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2021. április 18.vasárnap, 13 óra
Rajt és cél: Margitsziget, Schulek Frigyes sétány

Regisztráció és részvétel a szakmai bajnokságokon

Ha neveztél a Telekom Vivicittá 10km-es versenyszámra és részt szeretnél venni az informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok számára meghirdetett szakmai bajnokságok valamelyikén, írj egy levelet rajtszámod és szakmád feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: "szakma neve 10 km" legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.
A szakmai bajnokságokra történő fenti regisztrációs folyamat nem jár külön költséggel, de a részvétel szakirányú felsőfokú végzettséghez kötött.

NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo PARTNER

fb share