Új termékek a Spuri Futóboltban: 2012-es ASICS Gel-Excel33 és Gel-Hyper33 cipők érkeztek!

Szeretnéd kipróbálni a jövő technológiáját? Valamit, ami elvileg csak jövőre kerül a polcokra? Az ASICS 2012-es Gel-Excel33 és Gel-Hyper33 futócipői megérkeztek a Spuri Futóboltba!

Az elmúlt 30 évben az egyre inkább kipárnázott futócipők fejlesztésére törekedtek a gyártók, ám mostanában egy új trend, az úgynevezett természetes futás (natural running) is elterjedt. Az ASICS új, Gel33-as sorozatát ennek szellemében alakították ki, miközben minimálisra redukálták a sérülés veszélyét.
A cipők magját a forradalmi Propulsion Trusstic rendszer adja - ez a talpon végighúzódó izomköteget (plantar fascia) utánozva a becsapódáskor energiát tárol el, hogy aztán ezzel hajtson előre. A talpon végig rugalmasságot biztosító Guidance Line bevágások találhatók a hatékonyabb futásért.
Az alacsonyabb, még hajlékonyabb középtalp még természetesebb út-érzést és futóélményt ad.
GEL csillapítás: szilikon alapú csillapítási rendszer, mely elnyeli a becsapódáskor keletkező erőket és stabilizálja a mozgást. A talp anyaga vékony, könnyű, de kopásálló - Solyte és SpEVa anyagok használatával készült.
Neutrális lábra, kemény talajra (terep kivételével szinte mindenre) ajánljuk.

Az Excel33-ban továbbá Personal Heel Fit, a sarokrészen található memóriás hab is fokozza a kényelemérzetet.

Már minimalista futócipőkkel szemben ezek a cipők ellátják a lábat az legalapvetőbb támasztékkal, minden futónak lehetőséget adva a természetes futásra, tekintet nélkül a fizikai kondíciójukra.

Árak:
ASICS Gel-Excel33 nő és férfi: 39.990 Ft
ASICS Gel-Hyper33 férfi: 35.990 Ft
A cipők széles méretválasztékban kaphatók!

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

ASICS Gel-Excel33 WASICS Gel-Excel33












ASICS Gel-Hyper33



fb share