Egyedi akciók a Spuri Futóboltban: adidas Supernova Sequence gore-texes női futócipő

Szeretnél esős időben a városban futni, és kellene egy kis támasz? Folytatódik egyedi ajánlatokból álló akciónk a Spuri Futóbolt kifutó termékeiből!

Mai ajánlatunk:
adidas Supernova Sequence 2 W GTX női futócipő, utolsó pár
Belül támasztott futócipő, kemény talajra ajánljuk. A GORE TEX membrán laminált rétege nem engedi át a szelet és a csapadékot, ugyanakkor kiválóan szellőzik. Könnyű, ClimaProof légáteresztő anyagok, amelyek szél-, és vízállók, miközben párolgás útján elvezetik a hőt és a verejtéket, hogy a legzordabb időben is komfortosan és szárazon érezd magad.
AdiPRENE ütéscsillapítás a saroknál, adiPRENE+ párnázott alátámasztás a láb elülső részénél, adiWEAR kopásálló kifújt gumi külső talp, ForMotion sarokrész, mely egyenetlen talajra érkezéskor elmozdul, így a láb nem csavarodik, nem sérül, és ezáltal növeli a stabilitást és a kényelem érzetet.
ATorsion System felel a stabilitásért és a talpív alátámasztásért, a cipők lábközép részébe helyezett betét hajlékonyságot és fokozott csavarodási képességet tesz lehetővé, így segítve a láb elülső és hátsó részének egymástól függetlenül való mozgását, miközben a lábboltozatot stabilan megtámasztja.
Méret: USA 8 1/2, európai 40 2/3 - 39,5-es lábra ajánljuk.
Akciós ár: 34.990 Ft helyett 50 % kedvezménnyel 17.490 Ft

Továbbra is hasonló akciós termékekkel várunk benneteket a Spuri Futóbolt aktuális akciói mellett.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.



fb share