Gy.I.K.Gy.I.K. KeresésKeresés TaglistaTaglista CsoportokCsoportok
RegisztrációRegisztráció ProfilProfil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned BelépésBelépés
archívumA 2001 május 22-én a mozduljvelunk.hu-n indult fórum hozászólásainak megtekintése.
FutanetFutófórum
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 2651, 2652, 2653  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Futanet Futófórum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lydérch

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 30. Pént. 13:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pecsenye írta:
Lenne egy kérdésem: Van aki Fehérváron rajtolna, de nem tudja, h jut vissza? Két kocsit leszerveztem Érdig, vagy Nagytétényig ami elkísér minket, aztán visszafordul Fehérvárra.Ez 7 férőhelyet jelent szűken.

Szia!

Én kezdenék Fehérváron és Érdig biztos futnék veled. Mert Érden lakom. Ha beférne valamelyik kocsiba a kis hátizsákom, az jó lenne. Ha nem, akkor cipelem Smile Érdtől Pestre is tervezek futni, de meglátom milyen kondiban leszek, mert 14-15-én is talpon kell lennem sokat... Lehet, hogy ott biciklire váltok... Azon van duda, tudom jelezni, hogy jövünk! Laughing

"A tudatod nem óv meg tőle, hogy hülyeséget csinálj, csak attól, hogy élvezd."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
pecsenye

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 30. Pént. 10:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Régen jelentkeztem infokkal:

Fejér megyéből rendben van a rendőri biztosítás, jövőhéten megy a fax a többi megyeinek.

Útvonal terv 90%-os készültségben, bocsi érte, részletekben tanulmányozható:

http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONOD_JOTEKONYSAGI_FUTAS_MARGITSZIGET___KISTARCSA_BUDAPEST_XIII__KERULET___KEREPES_gnpss3/
http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONOD_JOTEKONYSAGI_FUTAS_TARNOK___MARGITSZIGET_TARNOK___BUDAPEST_XIII__KERULET_gnpss1/
http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONODPART1__1__SZEKESFEHERVAR___TARNOK_gnoxw1/
http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONOD_PART2_KISTARCSA_ONOD__KISTARCSA___ONOD_gnpl1u/

Ha valakinek van esetleg módosító javaslata hétvégéig, szóljon bátran. Úgy tűnik egy kicsit borulnak majd a napok, pl. az első nap Kistarcsáig megyünk majd, a második nap pedig Füzesabonyig.

A gps-es nyomkövetőn márcsak az múlik, h sikerül-e szerezni készüléket. A szerveroldali résznek semmi akadálya.

Lenne egy kérdésem: Van aki Fehérváron rajtolna, de nem tudja, h jut vissza? Két kocsit leszerveztem Érdig, vagy Nagytétényig ami elkísér minket, aztán visszafordul Fehérvárra.Ez 7 férőhelyet jelent szűken.

Meghívtam Monspart Saroltát a Margitszigetre, de sajnálatos módon nem lesz kis hazánkban. Ezúton közvetítem jókívánságait.

Kellemes hétvégi versenyzéseket, sportolásokat kívánok!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
zoncsi

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 30. Pént. 09:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blue from the Island írta:
Mira Vezérőrnagy monnyjon le! Razz Razz Razz
Zoncsi,ma meg van az ezredesi rang és karrierista típus vagyok,úgyhogy még meglátjuk! Wink

Akkor már nem fáj annyira! Wink Nehogy te is fájdalomcsillapítóval eddz!! Rolling Eyes

"Quiet, quiet! He's gonna say something!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Blue from the Island

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mira Vezérőrnagy monnyjon le! Razz Razz Razz
Zoncsi,ma meg van az ezredesi rang és karrierista típus vagyok,úgyhogy még meglátjuk! Wink
zoncsi

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 16:28    Hozzászólás témája: Re: Futó rangok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Mira írta:
Lydérch írta:
Gondoltam egyet és megkerestem a tábornokos játékunkat,íme:
mert holnap fantasztikus karriert futok be! Razz Razz

2010-ben is él az alábbi futó tiszti és főtiszti fokozati lista!

És írjátok be a fórumra ha meg van egy rangfokozat,hogy mi is büszkék lehessünk rátok!

Gratulálok, akármi is legyen az a karrier! Laughing
Én már félúton tartok az ezredesi ranghoz! Wink Valószínűleg idén sem érem el, de legalább haladok. Wink Talán jövőre, több 24 órás versennyel...

Én az Altábornagy felé haladok. Razz Cool Razz

Durva! Laughing
Én idén talán végre elérem a vezérőrnagyságot.

Blue, te milyen csúcsokra törsz fájós lábbal?!
Shocked

"Quiet, quiet! He's gonna say something!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Mira

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 16:13    Hozzászólás témája: Re: Futó rangok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Lydérch írta:

És írjátok be a fórumra ha meg van egy rangfokozat,hogy mi is büszkék lehessünk rátok!

Én már félúton tartok az ezredesi ranghoz! Wink Valószínűleg idén sem érem el, de legalább haladok. Wink Talán jövőre, több 24 órás versennyel...

Én az Altábornagy felé haladok. Razz Cool Razz
Lydérch

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 12:04    Hozzászólás témája: Re: Futó rangok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Blue from the Island

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 28. Szer. 19:13    Hozzászólás témája: Futó rangok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Aki most kezdi a futást az lehet akár negyed vagy tizedezredes is,a lényeg az,hogy fusson velünk! Cool
Jó futást mindenkinek!

1000 kilinél Ezredes,
2000 kilinél Vezérőrnagy,
3000 kilinél Altábornagy,
4000 kilinél Vezérezredes,
5000 kilinél Dandártábornok lesz az elérhető rang,és
6000 kilométer elérésénél(hátha lesz ilyen őrült is közöttünk) az Admirális rangot kapja meg.

icamica

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 27. Kedd. 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már lehet regisztrálni a Kecskemét-Kiskunfélegyháza Tűzoltó Emlékmaratonra! (09.11. szombat)
http://www.tuzoltosagkkfhaza.hu/regrunners

Pecsenye, sajnos kiesek az útvonalból, pedig szívesen elkísérnélek, de sajna még nagyon pici a gyerek ahhoz, hogy utazzak is vele egy futásért Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Mira

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 26. Hétf. 09:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pecsenye, szólok a kollégáimnak, hogy minél többen tudjanak róla.
Remélem, sokan lesznek a jó ügy érdekében.

Feltettek néhány versemet egy irodalmi portálra, aki szeretne, csemegézhet kedvére (egy festményem is el van rejtve a versek között):

http://elofolyoirat.blog.hu/2010/07/25/versvasarnap_kiss_mirella_lillaval_es_tovabb

A hozzászólások engem kimondottan mulattatnak, de aki hozzáértő kritikát szeretne, az inkább az ÉS-ben megjelentet olvassa el! Razz Razz Razz
Lydérch

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 26. Hétf. 07:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pecsenye írta:

Futunk, hogy segíthessünk!
Akkor most nézzük, hogy mi is a cél, miben számítok rátok:
Én 2010. augusztus 13-án elindulok Székesfehérvárról Ónodra.

Az útiterv:
Mindennap 9 órakor indulok, az egyszerűség kedvéért a Polgármesteri Hivatalok elől.

1. nap:
Székesfehérvár-Agárd-Gárdony-Velence-Kápolnásnyék-Baracska-Martonvásár-Tárnok-Érd-Budapest-Kistarcsa-Kerepes-Gödöllő-Aszód

Fussunk, hogy segíthessünk 2010. augusztus 13-14-15-én![img][/img]

Sajnos nekem 14-ére már dolgom akadt, ami kitart 15-én is... De a Péntek 13-át megpróbálom bevállalni!

Vissza az elejére
pocokharcsa

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 25. Vas. 18:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pecsenye, csak gratulálni tudok az ötletedhez. Kívánom, hogy minél többen segítsenek Neked abban, hogy a terved könnyen megvalósuljon. Hajrá!!!! Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
rokalaci

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 24. Szomb. 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ámberek.... ha olyan időben van pesten az "átfutás" hogy dolgozó emberként csatlakozni tudok... örömmel jönnék.
MA /vas/ Diósjenő-kemence félmaraton már-már örök és a legjobb ilyen buli... képeket adok nektek erről:
http://picasaweb.google.hu/rokalaci/DiosjenoKemence21Kili#
és repülős anim
http://ws.mapmyfitness.com/flyby/index.html?route_key=352128005305235313&site=mapmyrun.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
pecsenye

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 23. Pént. 21:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

elég az. várlak szeretettel!
gyaloggalopp írta:
Pecsenye, gyönyörűen alakulnak a dolgok! Sajnos
nem tudom, addig még mi lesz velem, de megpróbállak benneteket átkísérni Budapesten, akármerre is menjetk... Többet sajna nem tehetek. Sad

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gyaloggalopp

HozzászólásElküldve: 2010. Júl. 23. Pént. 20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pecsenye, gyönyörűen alakulnak a dolgok! Sajnos nem tudom, addig még mi lesz velem, de megpróbállak benneteket átkísérni Budapesten, akármerre is menjetk... Többet sajna nem tehetek. Sad
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Futanet Futófórum Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 2651, 2652, 2653  Következő
1 / 2653 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.