| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lydérch

Csatlakozott: 2005.04.14. Csütörtök 11:59 Hozzászólások: 767 Tartózkodási hely: többnyire Bp.
|
Elküldve: 2010. Júl. 30. Pént. 13:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| pecsenye írta: | | Lenne egy kérdésem: Van aki Fehérváron rajtolna, de nem tudja, h jut vissza? Két kocsit leszerveztem Érdig, vagy Nagytétényig ami elkísér minket, aztán visszafordul Fehérvárra.Ez 7 férőhelyet jelent szűken. |
Szia!
Én kezdenék Fehérváron és Érdig biztos futnék veled. Mert Érden lakom. Ha beférne valamelyik kocsiba a kis hátizsákom, az jó lenne. Ha nem, akkor cipelem Érdtől Pestre is tervezek futni, de meglátom milyen kondiban leszek, mert 14-15-én is talpon kell lennem sokat... Lehet, hogy ott biciklire váltok... Azon van duda, tudom jelezni, hogy jövünk!  _________________ Lydérch
"A tudatod nem óv meg tőle, hogy hülyeséget csinálj, csak attól, hogy élvezd." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pecsenye

Csatlakozott: 2005.06.16. Csütörtök 10:51 Hozzászólások: 480 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2010. Júl. 30. Pént. 10:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Régen jelentkeztem infokkal:
Fejér megyéből rendben van a rendőri biztosítás, jövőhéten megy a fax a többi megyeinek.
Útvonal terv 90%-os készültségben, bocsi érte, részletekben tanulmányozható:
http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONOD_JOTEKONYSAGI_FUTAS_MARGITSZIGET___KISTARCSA_BUDAPEST_XIII__KERULET___KEREPES_gnpss3/
http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONOD_JOTEKONYSAGI_FUTAS_TARNOK___MARGITSZIGET_TARNOK___BUDAPEST_XIII__KERULET_gnpss1/
http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONODPART1__1__SZEKESFEHERVAR___TARNOK_gnoxw1/
http://www.futoterkep.hu/futas/SZEKESFEHERVAR_ONOD_PART2_KISTARCSA_ONOD__KISTARCSA___ONOD_gnpl1u/
Ha valakinek van esetleg módosító javaslata hétvégéig, szóljon bátran. Úgy tűnik egy kicsit borulnak majd a napok, pl. az első nap Kistarcsáig megyünk majd, a második nap pedig Füzesabonyig.
A gps-es nyomkövetőn márcsak az múlik, h sikerül-e szerezni készüléket. A szerveroldali résznek semmi akadálya.
Lenne egy kérdésem: Van aki Fehérváron rajtolna, de nem tudja, h jut vissza? Két kocsit leszerveztem Érdig, vagy Nagytétényig ami elkísér minket, aztán visszafordul Fehérvárra.Ez 7 férőhelyet jelent szűken.
Meghívtam Monspart Saroltát a Margitszigetre, de sajnálatos módon nem lesz kis hazánkban. Ezúton közvetítem jókívánságait.
Kellemes hétvégi versenyzéseket, sportolásokat kívánok! _________________ "Nincs időm arra gondolni, hogy mennyire fáj, csak futni van időm."
http://pecsenye.blog.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zoncsi

Csatlakozott: 2006.09.22. Péntek 9:21 Hozzászólások: 606 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Júl. 30. Pént. 09:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Blue from the Island írta: | Mira Vezérőrnagy monnyjon le!
Zoncsi,ma meg van az ezredesi rang és karrierista típus vagyok,úgyhogy még meglátjuk!  |
Akkor már nem fáj annyira! Nehogy te is fájdalomcsillapítóval eddz!!  _________________ zoncsi
"Quiet, quiet! He's gonna say something!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blue from the Island

Csatlakozott: 2008.09.03. Szerda 12:51 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: a sebesség bűvőletében
|
Elküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 19:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Mira Vezérőrnagy monnyjon le!
Zoncsi,ma meg van az ezredesi rang és karrierista típus vagyok,úgyhogy még meglátjuk!  _________________ Fürge rókalábak,surranó kis árnyak,hipp-hopp,jön Blue! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zoncsi

Csatlakozott: 2006.09.22. Péntek 9:21 Hozzászólások: 606 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 16:28 Hozzászólás témája: Re: Futó rangok! |
|
|
| Mira írta: | | Lydérch írta: | | Blue from the Island írta: | Gondoltam egyet és megkerestem a tábornokos játékunkat,íme:
mert holnap fantasztikus karriert futok be!
| Blue from the Island írta: | 2010-ben is él az alábbi futó tiszti és főtiszti fokozati lista!
És írjátok be a fórumra ha meg van egy rangfokozat,hogy mi is büszkék lehessünk rátok!
|
|
Gratulálok, akármi is legyen az a karrier!
Én már félúton tartok az ezredesi ranghoz! Valószínűleg idén sem érem el, de legalább haladok. Talán jövőre, több 24 órás versennyel... |
Én az Altábornagy felé haladok.  |
Durva!
Én idén talán végre elérem a vezérőrnagyságot.
Blue, te milyen csúcsokra törsz fájós lábbal?!
 _________________ zoncsi
"Quiet, quiet! He's gonna say something!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mira

Csatlakozott: 2007.07.02. Hétfő 7:45 Hozzászólások: 610 Tartózkodási hely: ÚTON
|
Elküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 16:13 Hozzászólás témája: Re: Futó rangok! |
|
|
| Lydérch írta: | | Blue from the Island írta: | Gondoltam egyet és megkerestem a tábornokos játékunkat,íme:
| Blue from the Island írta: | 2010-ben is él az alábbi futó tiszti és főtiszti fokozati lista!
És írjátok be a fórumra ha meg van egy rangfokozat,hogy mi is büszkék lehessünk rátok!
|
|
Én már félúton tartok az ezredesi ranghoz! Valószínűleg idén sem érem el, de legalább haladok. Talán jövőre, több 24 órás versennyel... |
Én az Altábornagy felé haladok.  _________________ A hosszútávban az a jó, hogy holtpont után csak futni kell... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lydérch

Csatlakozott: 2005.04.14. Csütörtök 11:59 Hozzászólások: 767 Tartózkodási hely: többnyire Bp.
|
Elküldve: 2010. Júl. 29. Csüt. 12:04 Hozzászólás témája: Re: Futó rangok! |
|
|
| Blue from the Island írta: | Gondoltam egyet és megkerestem a tábornokos játékunkat,íme:
|
|
Én már félúton tartok az ezredesi ranghoz! Valószínűleg idén sem érem el, de legalább haladok. Talán jövőre, több 24 órás versennyel... _________________ Lydérch
"A tudatod nem óv meg tőle, hogy hülyeséget csinálj, csak attól, hogy élvezd." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blue from the Island

Csatlakozott: 2008.09.03. Szerda 12:51 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: a sebesség bűvőletében
|
Elküldve: 2010. Júl. 28. Szer. 19:13 Hozzászólás témája: Futó rangok! |
|
|
Gondoltam egyet és megkerestem a tábornokos játékunkat,íme:
Aki most kezdi a futást az lehet akár negyed vagy tizedezredes is,a lényeg az,hogy fusson velünk!
Jó futást mindenkinek!
1000 kilinél Ezredes,
2000 kilinél Vezérőrnagy,
3000 kilinél Altábornagy,
4000 kilinél Vezérezredes,
5000 kilinél Dandártábornok lesz az elérhető rang,és
6000 kilométer elérésénél(hátha lesz ilyen őrült is közöttünk) az Admirális rangot kapja meg. |
_________________ Fürge rókalábak,surranó kis árnyak,hipp-hopp,jön Blue! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
icamica

Csatlakozott: 2005.06.30. Csütörtök 20:22 Hozzászólások: 370 Tartózkodási hely: Tiszakécske
|
Elküldve: 2010. Júl. 27. Kedd. 12:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Már lehet regisztrálni a Kecskemét-Kiskunfélegyháza Tűzoltó Emlékmaratonra! (09.11. szombat)
http://www.tuzoltosagkkfhaza.hu/regrunners
Pecsenye, sajnos kiesek az útvonalból, pedig szívesen elkísérnélek, de sajna még nagyon pici a gyerek ahhoz, hogy utazzak is vele egy futásért  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mira

Csatlakozott: 2007.07.02. Hétfő 7:45 Hozzászólások: 610 Tartózkodási hely: ÚTON
|
Elküldve: 2010. Júl. 26. Hétf. 09:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Pecsenye, szólok a kollégáimnak, hogy minél többen tudjanak róla.
Remélem, sokan lesznek a jó ügy érdekében.
Feltettek néhány versemet egy irodalmi portálra, aki szeretne, csemegézhet kedvére (egy festményem is el van rejtve a versek között):
http://elofolyoirat.blog.hu/2010/07/25/versvasarnap_kiss_mirella_lillaval_es_tovabb
A hozzászólások engem kimondottan mulattatnak, de aki hozzáértő kritikát szeretne, az inkább az ÉS-ben megjelentet olvassa el!  _________________ A hosszútávban az a jó, hogy holtpont után csak futni kell... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lydérch

|
Elküldve: 2010. Júl. 26. Hétf. 07:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| pecsenye írta: |
Futunk, hogy segíthessünk!
Akkor most nézzük, hogy mi is a cél, miben számítok rátok:
Én 2010. augusztus 13-án elindulok Székesfehérvárról Ónodra.
Az útiterv:
Mindennap 9 órakor indulok, az egyszerűség kedvéért a Polgármesteri Hivatalok elől.
1. nap:
Székesfehérvár-Agárd-Gárdony-Velence-Kápolnásnyék-Baracska-Martonvásár-Tárnok-Érd-Budapest-Kistarcsa-Kerepes-Gödöllő-Aszód
Fussunk, hogy segíthessünk 2010. augusztus 13-14-15-én![img][/img] |
Sajnos nekem 14-ére már dolgom akadt, ami kitart 15-én is... De a Péntek 13-át megpróbálom bevállalni! _________________ Lydérch
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pocokharcsa
Csatlakozott: 2005.11.20. Vasárnap 21:23 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Elküldve: 2010. Júl. 25. Vas. 18:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Pecsenye, csak gratulálni tudok az ötletedhez. Kívánom, hogy minél többen segítsenek Neked abban, hogy a terved könnyen megvalósuljon. Hajrá!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rokalaci

Csatlakozott: 2005.08.25. Csütörtök 17:53 Hozzászólások: 679 Tartózkodási hely: Budapest - Népliget
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pecsenye

Csatlakozott: 2005.06.16. Csütörtök 10:51 Hozzászólások: 480 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2010. Júl. 23. Pént. 21:23 Hozzászólás témája: |
|
|
elég az. várlak szeretettel!
| gyaloggalopp írta: | Pecsenye, gyönyörűen alakulnak a dolgok! Sajnos
nem tudom, addig még mi lesz velem, de megpróbállak benneteket átkísérni Budapesten, akármerre is menjetk... Többet sajna nem tehetek.  |
_________________ "Nincs időm arra gondolni, hogy mennyire fáj, csak futni van időm."
http://pecsenye.blog.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gyaloggalopp

Csatlakozott: 2005.05.08. Vasárnap 22:23 Hozzászólások: 2388 Tartózkodási hely: nyócker (Csömör, peremvidék)
|
Elküldve: 2010. Júl. 23. Pént. 20:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Pecsenye, gyönyörűen alakulnak a dolgok! Sajnos nem tudom, addig még mi lesz velem, de megpróbállak benneteket átkísérni Budapesten, akármerre is menjetk... Többet sajna nem tehetek.  _________________ ...minden a lehető legjobban van ezen a legeslegjobb világon... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|