Web Toolbar by Wibiya
 

általános részvételi feltételek

A regisztrációs űrlap kitöltése egyben önkéntes adatközlés is. Hozzájárulok ahhoz, hogy a BSI adataimat tárolja az esemény-adatbázisában, valamint elismerem, hogy a fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

A BSI adatkezelői száma: 01389-0001
Adatvédelmi nyilatkozatunk elérhető a https://nevezes.futanet.hu/index-6_hu.html oldalon

Kijelentem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt. Nevezésemmel elismerem, hogy fizikailag és egészségügyileg jó állapotban vagyok. Állapotomat rendszeresen ellenőriztetem orvossal, és az eseményekre felkészülten, egészségesen állok rajthoz. Betegen, lázasan, éhgyomorral nem veszek részt az eseményen. Tudomásul veszem, hogy a BSI-t nem terheli felelősség a rossz állapotomból, nem megfelelő felkészültségből, rejtett betegségekből adódó sérülésekért, egészségügyi problémákért. Ha mégis bármilyen károsodás ér az eseményen (sérülés, verseny feladásának kényszere stb.), vagy az eseményen való részvételem meghiúsul, akkor a BSI felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek. Engedélyezem, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak vessenek alá, és elfogadom a verseny orvosainak utasításait.

 

Elfogadom, hogy a versenyről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap, internetes megjelenés, stb.) szerepelhetek és ezért ellenszolgáltatást nem kérek. Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerülhet az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját, rajtszámát összehajtva, letakarva vagy nem a mellére tűzve viseli, vagy kerékpáros/görkorcsolyás segítségét vesz igénybe. Elfogadom, hogy a nevezési lap hiányos, pontatlan vagy olvashatatlan kitöltéséből adódó problémákért (pl. ebből kifolyólag az eredménylistán, illetve a díjazottak listáján nem szerepelek, továbbá a sorsolásból kimaradok, stb.) a BSI nem vállal felelősséget