6. Tesco FittAréna órabemutató: Best Body

Katus Attila akkor sem érzi magát egyedül, ha több száz embernek mutatja a gyakorlatokat a színpadról. A 6. Tesco FittAréna nyolcadik nagyszínpadi óráján, és valamennyi vidéki helyszínen te is vele mozoghatsz Best Body óráján, melyet most bemutat:

Mondhatni, a "szokásos" alakformáló - Best Body elnevezésű -, jó hangulatú órán szeretném az embereket megmozgatni. Nagyon jó zenékkel készülök, aki már volt órámon, az tudja, hogy sok guggolás lesz, egyedi kombinációkat szoktam mindig összekötni, és remélem, hogy az a humor és jókedv sem fog cserbenhagyni, ami általában jellemez engem.

Amikor órát tartok, nemcsak arra figyelek, hogy szakmailag rendben legyen a program, hanem arra is, hogy jó legyen a hangulat, hiszen az oktatók életében sem fordul elő minden nap, hogy több ezer ember kövesse a mozdulataikat! Ez rendkívül sokat hozzáad az esemény fényéhez.

Az eddigi legemlékezetesebb órám is a Tesco Fittarénán volt, amikor több mint háromezer emberrel együtt tornáztam, és fantasztikus érzés, hogy ahogy emelem a kezem, több ezer kéz emelkedik magasba. Mint ahogy a tenger hullámzik. Arra gondoltam, hogy de jó lenne, ha minden résztvevő feljöhetne a színpadra, és átélhetné ezt az érzést! Bízom benne, hogy idén is sokan vesznek részt az órámon! Minden évben tervezek egy kis meglepetést hozzáadni, idén is ere törekszem!

Az én óráimon nincs nehezen követhető koreográfia, mert nem egy célzott közönséget szeretnék elérni, hanem akár ötéves kortól kilencvenéves korig olyan mozgásformát állítottam össze, amit mindenki végre tud hajtani. Legfeljebb az erőnlét szabhat határt, de persze nem megyek majd oda senkihez, hogy gyerünk, még öt guggolást csinálj. Tehát mindenki az erőnlétéhez és az adottságainak megfelelően tud részt venni az órán, és próbálhatja meg a legtöbbet kihozni magából. Nemcsak erősítő, hanem keringésserkentő gyakorlatok is vannak az órámon, ezáltal nemcsak az izom és ízületi rendszerünket, hanem a keringési rendszerünket is át tudjuk dolgozni.fb share