6. Tesco FittAréna órabemutató: Body-Balls Complex

Cseresnyés Beáta egy olyan eszközös mozgásforma megalkotója, mely a mindennapi élethez szükséges képességeinket is fejleszti. Második gyermeket születése után egy hónappal ő tartja november 27-én 09:30-tól 10:10-ig a 6. Tesco FittAréna Nagyszínpadának nyitóóráját, a Body-Balls Complex órát, melyet most bemutat nektek:

Az órám neve Body-Balls Complex: komplett képességfejlesztés, a teljes hosszúságú órán 600 kcal-t is elégető edzés. Jellegét tekintve intervall tréning, de az edzésidő átlag 45 százalékában a zsírégető tartományban dolgozunk. Intenzív, de elegáns és kifinomult mozgás. A Complex óra három nagy részből áll (cardio, toning és 2 in 1 nyújtó-mobilizáló rész), hét kisebb alrésszel. Core training, has-fókuszú gyakorlatokkal, funkcionális mozgássorokkal, vidámsággal, buli feelinggel. Eszközünket Body-Ball-nak hívják, és speciális tulajdonságokkal rendelkezik.

Tartásjavító és mozgásfejlesztő órát fogok tartani, ahol az erő, a robbanékonyság, a hajlékonyság és az ízületi mozgékonyság ugyanúgy fejlesztésre kerül - hiszen a mindennapi életben is szükségünk van ezen képességeink kiaknázására.

Mivel tömegóráról van szó, azoknak ajánlom ezt a dinamikus habitusú, saját testsúllyal végzett, erőteljesen elegáns mozgásformát, akik szeretnének fejlődni és vidám, bulis hangulatban kicsit tudatosabban mozogni. Programunk a nőket nőiesen teherbíróvá, életvidámmá, a férfiakat férfiasan edzetté, de rugalmassá teszi! A gyakorlatvezetés folyamatos, a blokk séma és a tanítástechnika lehetővé teszi, hogy mindenki saját fokozatának megfelelően dolgozzon!

Találkozzunk a 6. Tesco FittAréna első óráján!fb share