A K&H gyógyvarázs elérte célját

Nincs annál jobb érzés, mint amikor azt látjuk, hogy olyan embereknek okoztunk boldogságot, akik őszintén tudnak örülni, s nem félnek ezt kimutatni sem. A gyerekek pedig ilyenek.

A Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházban adtuk át legutóbbi jótékonysági akciónk, a K&H gyógyvarázs keretében összegyűjtött 20 kartondoboznyi - több mint 400 játékot és ötvennél is több könyvet tartalmazó - adományt. A K&H maraton és félmaraton váltó előtt és a verseny helyszínén összegyűlt temérdek kedves tárgyat a kórház orvosigazgatója Dr. Dobosi Zsolt vette át a K&H helyi fiókjának vezetőitől és Lakatos Istvántól, a BSI munkatársától. A hivatalos átadást követően kollégánk is lehetőséget kapott arra, hogy a kórházban kezelt egyik kis betegnek közvetlenül is átadjon játékokat.

Köszönjük nektek a beteg gyerekek nevében is a behozott játékokat, hiszen az igazi köszönet titeket futókat illet. Mi ezek után is szívesen vállaljuk a közvetítő szerepét a futótársadalomban meglévő adakozó szándék és a támogatásra érdemes cél között.

Get Adobe Flash playerfb share