Maratoni visszhangok: A Bátor Tábor is velünk volt

A Bátor Tábor, az élménykülönítmény futói, szurkolói ismét üde színfoltjai voltak az útvonalon, és annak mentén a tömegnek. Most, néhány nap múltán kaptunk egy levelet a Bátor Tábor ügyvezetőjétől, Molnár Attilától, aminek nagyon örültünk. Örüljetek ti is!

Hatalmas köszönetet szeretnénk nektek mondani a vasárnapi 28. Spar Budapest Maraton®ért! Köszönjük a lehetőséget, hogy ott lehettünk, köszönjük, hogy biztosítottátok a standot, a szurkolói tribünt és a fantasztikus szervezést! A Bátor Tábor Élménykülönítményében összesen 255-en indultak idén, hogy futásukkal és az azt megelőző adománygyűjtéssel a Bátor Tábor Alapítvány munkáját segíthessék. Ezen az egy versenyen (ami kétségtelenül az év legnagyobb futóünnepe volt!) 10.692.500 forintot gyűjtöttek össze, ami még a héten néhány további összeggel egészül ki! Ez az összeg hatalmas segítséget nyújt ahhoz, hogy idén már összesen 850 daganatos és krónikusan beteg táborozót fogadhassunk ingyenes programjainkon Hatvanban. A megjelenésünk értéke azonban még ennél is nagyobb: a versenyen azt is megmutathatjuk, milyen érzés valamit teljes erőből és teljes elkötelezettséggel csinálni. Az egymást segítő hangulat és a pozitív hozzáállás a Bátor Tábor minden programján átsugárzik, reméljük ti is és a többi benevezett futó is észlelhette ezt a maraton alatt.

A szurkolóinkat idén hat vezérszurkolóval szerveztük igazi csapattá. Nagyon örülünk, hogy a bajnok, Józsa Gábor ismét kiemelte ennek a támogatásnak a fontosságát és erejét! A másik hatalmas élményem az, ahogy a Suhanj! csapattagjaival biztatjuk és segítjük egymást, már a reggeli készülődés során hallható kölcsönös csatakiáltásoktól kezdve egymás baráti ugratásán és biztatásán át! Nagyon jó érzés azt átélni, hogy azonos területen is tudunk egymás mellett, ki-ki a saját céljaiért mégis együtt dolgozni!

Nagyon szépen köszönöm, hogy mindehhez teret és lehetőséget adtok, így mi is átélhettük a futás fantasztikus erejét! KÖSZÖNJÜK! Gratulálunk a megdöntött rekordokhoz, a budapesti maraton szerintem végleg elfoglalta a maga helyét a világ legjobb városi futóversenyei között!

Csatoltam pár csodás képet, a többit pedig megtaláljátok itt:
http:www.facebook.com/media/set/?set=a.575143612541360.1073741833.162304947158564&type=3

Üdvözettel, Molnár Attilafb share