Adomány dömping a Rossmann Mikulásfutáson

Szinte megállás nélkül pörögtek a krampuszok az ajándékokkal teli kartondobozokkal a Corvinus Egyetem aulájában elhelyezett puttony és az épület előtt álló teherautó között: 21 hatalmas kartondoboz telt meg azzal az ezernél is több játékkal, iskolaszerrel, édességgel, könyvvel amit ti hoztatok!
Az adományokat az ÁGOTA® Alapítvány nagyszabású ünnepség keretében adja át rászoruló gyerekeknek Szegeden.
Köszönjük minden adományozó kedvű futó Mikulásnak, hogy a jókedvű sporteseményen a rászorulókra, nélkülözőkre is gondolt. Az összegyűlt adományok versenyünk fő támogatója közvetítésével jutnak el az Alapítvány munkatársaihoz, akik átválogatják, szortírozzák azokat.
A Rossmann egyébként már hagyományosan cégen belül is gyűjtést szervez a Karácsonyt megelőző időszakban - tavaly több száz csomagot tudtak így összeállítani. Most az általatok hozott adományokkal együtt utazik a sok-sok meglepi Szegedre, ahol az ÁGOTA® Alapítvány december 18-án egy nagyszabású ünnepség keretében adja át azokat állami gondozott és veszélyeztetett gyerekeknek.
Az ünnepségen, amelyre mi is meghívást kaptunk, köszöntőt mond Dr.Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, majd az ajándékok kiosztása előtt Gryllus Vilmos zenés műsorát is meghallgathatják a gyerekek.fb share