Jótékony futók a SPAR Budapest Maratonon - AMWAY Magyarország

Rengeteg jótékony szervezet mellett a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon futott az AMWAY Magyarország számos futója, és ők a Bókay Gyermekkliniáért futottak és gyűjtöttek - nem is akármilyen eredménnyel. Szervezőjük összegezte az eredményeket.

Az eseményen nem tudom, hányan futottak összesen a különböző távokon, de az általunk erre a célra gyártatott 500 darab támogatói futópóló megvásárlása esetleg jó kiindulópont lehet. A támogatói futópóló megvásárlásával az Amway üzleti vállalkozók 500 forinttal fejenként hozzájárultak a Bókay Gyermekklinika kis betegeinek gyógyulásához.

Így a www.jougyekert.hu oldalon regisztrált 14 követünk által gyűjtött 1307612 forinton felül eddig még több mint 250000 forint jött össze a pólók megvásárlásából.

A helyszínen közel 1000 tenyérlenyomatokat gyűjtöttünk az alultáplált gyermekek támogatása céljából. Ez nem a Bókay Gyermekklinika támogatásához kapcsololó projekt, hanem az Amway Global One by One kampányának része. Minden tenyérlenyomat után 1 dollárt adományoz az Amway az alultáplált gyermekek megsegítésére. Illetve az, aki tenyérlenyomatot ad, nemcsak segít az alultáplált gyerekeken, de egy Guinness rekord kísérlet részese is, hisz a cél megdönteni a jelenlegi rekordot, mely 30006 db kézlenyomat.fb share