Karácsonyi ötletek a BSI-től

Lassan célegyenesébe fordult a karácsonyi készülődés, már csak négy hét maradt arra, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot családtagjaidnak, barátaidnak. De te csak ne pánikolj, hiszen segítünk: számtalan ötletünk van arra, hogy mivel lepd meg a többieket!

Először is itt van mindjárt az, aminek biztosan minden futó örül: ajándékozd meg egy éven keresztül minden évszakban 100 oldalnyi futással, ajándékozz neki ünnepi Spuri futómagazin előfizetést! Te fizetsz elő egy meghatározott módon, mi pedig neked egy kinyomtatható, ajándékba adható adható ünnepi ajándékkártyát küldünk, neki pedig minden szám megjelenésekor az újságot magát. Hogy hogyan működik mindez? >>> Kattints ide, és megtudod!

Szeret sportolni? Délceg félmaratonista, maratonista? A fitnesz megszállottja? Bringaőrült? Görkori mániás? A víz gyermeke? Van egy remek ötletünk: a BSI Mozgás utalvány! Nem kérdés, hogy bárki örülne egy olyan utalványnak, amit akár úszó-, akár bringás- vagy futórendezvényre felhasználhat, amihez épp kedve szottyan. Az ajándékutalvány 2000 és 5000 Ft-os címletekben kapható és névértéken felhasználható a vásárlás napjától számított egy éven belül, bármely BSI által szervezett eseményre történő előzetes nevezéskor, jegyvásárláskor. Egy-egy kiemelt eseményünkre szeretnéd benevezni? Erre is van lehetőség: az aktuális nevezési díjért cserébe a Telekom Vivicittá Félmaratonra, a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonra és a 30. SPAR Budapest Maraton®-ra is vásárolhatsz ajándékkártyát.

Praktikus ajándékok kedvelőinek: vegyél hihetetlenül olcsón technikai felsőt (alkalmanként más futóruházatot is) a pólóturkálónkban. Korábbi eseményeink technikai felsőit tettük bele egy nagy ketrecbe, onnan egy-egy ezresért vihetsz annyit, amennyit csak akarsz. Lehet-e ennél használhatóbb ajándék egy futónak, akinek, ha eleget edz, a futómez fogyóeszköz? Ugye, nem! Csak betérsz a BSI nevezési irodájába, és válogatsz.

A Spuri Futóboltban tetszőleges címletben vásárolhatsz ajándékutalványt, amit azután a megajándékozott kedve szerint költhet el sportruházatra, kiegészítőkre, frissítőkre. Az utalványról érdeklődj a Spuri Futóbolt 06 1/239-4460-as vonalas, illetve a 06 20/525-3904-es mobil telefonszámán!

Csak egy apróságra gondoltál, ami ötletes? Akkor neked való a "Futó vagyok!" matrica!

Az autóra feltéve a fehér, fekete, piros, rózsaszín, zöld és arany sziluettet ábrázoló kis matricát, jelzi a többieknek, hogy az autó gazdája ugyan most vezet, de amúgy ő is a futók egyre népesebb csapatához tartozik. Hogy is szokta mondani Péter Attila? Ha a későbbiekben szándékozol fekete vagy fehér autót venni, már most vásárold meg ezt a matricát, s akkor később már csak az autót kell megvenni. Egy százasért ajándékba adjuk. Fekete, fehér matrica, rózsaszín, piros, "arany", zöld... melyik kell?

Akárkinek is szeretnél ajándékot, mi biztosan tudunk ajánlani valamit, ami megfelelő lehet. Nézz be hozzánk, s válogass kedvedre akár a nevezési irodában, akár a Spuri Futóboltok valamelyikében!fb share