Egy hónap, és tavat úszunk!

Szóval épp egy hónap, és itt van - ha csak el nem kell halasztani - az 5. K&H mozdulj! velencei tóúszás, illetve a hozzá tartozó K&H mozdulj! velencei-tavi túratriatlon! Ne aggódj, semmit nem úszunk át, csak egy kis nádast, azt meg körbe. Lehet ismerkedni a nyílt vízi úszással 500 méteren családdal, gyerekekkel, de bele lehet vágni a 3000 méteres távba is!

Tehát idén augusztusban is odavackoljuk magunkat a Velencei-tóhoz, hogy rövid és hosszútávú nyílt vízi úszásra, illetve egy jó kis túratriatlonra buzdítsunk minden sportolni vágyót. A túratriatlon nem más, mint az úszás, aztán egy kör bringával a tó körül, megszakítva egy kis túrázással - és ennyi.

Találkozzunk augusztus 2-án Gárdonyban, a Sport Beach-en! Legyen az 5. K&H mozdulj! velencei tóúszás egy hamisítatlan, sportos, családi nap!

Ja, és ahogy említettük: félni nem kell, nem úszunk át semmit, a víz mélysége sem ijesztő... Első és sokadik alkalommal is megkapó a víz közepén a nádas sziget látványa, és biztonságot ad a part közelsége is. És ha az úszás nem volna elég, hát akkor pattanjunk bringára, tekerjük körbe a tavat, közben kicsit álljunk meg túrázni, aztán be a célba. Jó program, nem? De.

Szóval... csak nevezni kell, aztán kezdeni várni az augusztust! Csodás nap lesz, vízpart, család, barátok, sport.fb share