Levelet kaptunk...

Tegnap levelet kaptunk a Csillagház Alapítványtól, de a levél, amiben köszönetüket fejezik ki, leginkább benneteket, futókat illet. Az alapítvány a halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott gyermekek korszerű fejlesztésével, nevelésével, szabadidős tevékenységének támogatásával foglalkozik, és egy speciális, kerekes székes játszótéri hinta beszerzését tűzte ki célul a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála előtt...

Íme, a levél legfontosabb része!

"A Csillagház Alapítvány fiatal, induló szervezet, melynek célja a halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott gyermekek iskolai és iskolán kívüli fejlesztésének, nevelésének, szabadidős tevékenységének segítése, támogatása. Első nagyszabású közös projektünk egy kerekesszékes hinta beszerzése gyermekeinknek. 16 lelkes futó követünkkel és kis segítőinkkel együtt sikerült több mint 1 100 000 Ft-ot összegyűjtenünk. Hatalmas lehetőség volt ez számunkra, melyet a jougyekert.hu és a BSI nélkül nem tudtuk volna megvalósítani.

Nagyon szépen köszönjük, hogy részesei lehettünk a projektnek, mint követek, mint futók és mint lelkes szurkolók!

Tapasztalataink pozitívak. Sokan támogatták ügyünket. Adományokkal és megosztással is többek nyújtottak segítséget célunk eléréséhez.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, inkább beszéljenek a vidám kis csapatunkról készült képek.

Szeretnénk még egyszer megköszönni a rengeteg segítséget, melyet Tőletek kaptunk!..."

Az említett képeket pedig >>> ITT tekinthetitek meg.fb share