22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó: vasárnapig kedvezőbb!

Te már benevezted a csapatodat, hogy egymással és egymásért fussatok egy jót az 56-osok terén a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón? Érdemes figyelni a határidőre, március 15-én éjfélig még a kedvezőbb díjért nevezhettek!


Június 14-én 7032 méteres köröket teljesítve futhattok hatan vagy hárman, de rendezünk 3×2014 méteres versenyt is K&H mozdulj! minimaraton-váltó néven. Sőt, egyéni félmaraton teljesítésére is lehetőség van, akár úgy is, hogy ezzel "bedolgozol" a többieknek.

Egy igazi csapatépítés! A jó társaság, a kiváló hangulat csak közös sikert hozhat, és nem árt megfontolni a Fut a cég extrába való jelentkezést is, a hatállomásos sorozaton tavaly közel 850 céges csapat indult.

2014-ben rekordszámú csapat nevezett, hogy 3 vagy 6 kört fussanak. Az idei verseny, a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó részleteit itt találod. On-line regisztrációra nevezési oldalunkon van lehetőség.

És az sem mellékes, hogy az április 18-19-i 30. Vivicittá Városvédő Futás szombati rövidtávjaira is most vasárnapig a legkedvezőbb a nevezés.fb share