A futáson túl gyalog- és teljesítménytúra is vár az Alföldön!

Már lehet nevezni a 12. E.ON Délibáb Terepfesztivál gyalogló és teljesítménytúra távjaira. A terepfutás és a kerékpáros esemény mellett megrendezendő versenyszámoknál három különböző táv közül válogathatsz. A rendezvénynek a Hortobágyi Nemzeti Park ad otthont.


A július 11-i 12. E.ON Délibáb Terepfesztivál eseményeinek sorában sorakozó Délibáb Teljesítménytúra és Gyaloglás résztvevői három táv közül választhatnak: 22, 10 és 7 kilométer. Az útvonal eleje és vége aszfalt burkolaton, a Pusztában földutakon kerül kijelölésre, a pontos távokat csak a verseny hetében határozzuk meg, a terepviszonyok figyelembe vételével.

A nevezés immár minden versenyszámra megnyílt, s április 26-ig a legkedvezményesebb. A teljesítménytúrához és a gyalogláshoz tartozó adatokat itt találod, regisztrálni pedig nevezési oldalunkon tudsz.

Érdemes, hiszen a részt vevők idén is a Hortobágyi Nemzeti Park máskor a nagyközönség elől elzárt területein sportolhatnak, ezeket a helyszíneket az év többi részében kizárólag szürkemarhák, ménesek, racka juhok, illetve a hortobágyi madarak birtokolják. A 12. E.ON Délibáb Terepfesztiválnak a Mátai Ménes lovasbemutató pályája adott otthont.fb share