A futósegítség folytatódik a Spuri Balaton Szupermaratonon is

Február végén jeleztük, hogy pomázi futótársunk - aki például 2012-ben félmaratonváltót nyert csapatával - nehéz helyzetbe került: tűz miatt lakhatatlanná vált az otthona. Azóta sokan nyújtottak segítő kezet, s az adománygyűjtés a Balatonnál folytatódik!


Február 25-én került fel a felületeinkre a felhívás, amelyben segítséget kértünk Harza Noéminek, a Sashegyi Gepárdok futócsapat tagjának. A minap azt a tájékoztatást kaptuk tőle, hogy az eddig harmincnál több segítőkész futótárstól érkezett adomány, amelynek összege meghaladta a 160 ezer forintot.

Ez már így is példás, s tolmácsoljuk is Noémi köszönetét, ám az adománygyűjtés még nem zárult le, sőt, bizonyos értelemben még csak most kezdődik: a Spuri Balaton Szupermaraton 4 napja alatt a helyszínen is tudtok segíteni, a versenyközpontban és a célban kihelyezett gyűjtődobozban várjuk a pénzadományokat.

Ugyanakkor Harza Noémi számlaszámára (OTP - 11773425-03629527-00000000) továbbra is lehet küldeni segítséget. Ebben az esetben ne feledjétek a közleménybe beírni a futósegítség megjegyzést.fb share