BSI Futónagykövet lett az Év Testébresztője

A zsűri választása alapján Kádár-Papp Nóra az abszolút nyertes, Dinya Illés pedig a közönség kedvence lett 2015-ben, mindketten ötszázezer forintos támogatást nyerek. Három BSI Futónagykövetre is lehetett szavazni.


A zsűri által kiválasztott tíz döntős közül - akik a Több mint TestŐr című műsortban is bemutatkoztak a TV2-n - a közönségszavazás végeredményeként nyert díjazást Dinya Illés, pécsi futónagykövetünk, a Fittbike SE elnöke, aki több mint 30 éve fut rendszeresen.

"Köszönöm mindenkinek, aki ránk szavazott! Jövőre újra kiírják a versenyt, és buzdítom a Futónagyköveteket, hogy merjenek jelentkezni. Remek kis csapatépítő, közösség összetartó ereje volt nálunk a pályázatnak. Használjuk ki, hogy Futónagykövetek vagyunk és így sokkal több ember támogatását tudjuk elérni" - írta a Facebookon.

A Coca-Cola Testébresztő Díj célja, hogy díjazzák azokat a sport, mozgás iránt elkötelezett embereket, akik saját helyi közösségük szintjén sokat tesznek azért, hogy az egészséges életmódot és a különböző szabadidősportokat népszerűsítsék.fb share