Így áll a Fut a cég extra a SPAR Budapest Maraton Fesztivál előtt

A 2015-re meghirdetett, 6 fordulóból álló céges sorozatunk utolsó állomásán mindkét napon lesznek olyan versenyszámok, amelyek lehetőséget adnak a versenyben lévő cégeknek a pontszerzésre.


A Fut a cég extra eseményein eddig 509 cég szerzett részvételi és eredményességi pontokat, azaz ennyien indítottak váltókat, vagy egyéni résztvevőket érintett eseményeinken. A pontos eredményekért kattints a képre.

A legnagyobb céges érdeklődés idén is a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltót és a Wizz Air Budapest Félmaraton váltószámait kísérte. Ezekhez zárkózik fel a futó ősz legnagyobbja, a 30. SPAR Budapest Marton® Fesztivál, ahol hagyományosan a Flora Maratonstaféta a legnépszerűbb, hiszen az 1200 staféta több, mint fele céges egység.

A hétvégén azonban nemcsak ebben a vasárnapi versenyszámban, hanem a rövidebb szombati távok közül a 2,7 km-es Actimel Maratonkán, a 2,7 km-es SPAR Gyalogláson és az 5 km-es Riska Minimaraton is szaporítható a céges pontok száma, amennyiben a nevezési lapon jelölitek a Fut a cégben való részvételt, és beírjátok a cégetek nevét. A kiírás értelmében a Fut a cég extra sorozat végén azokat a cégeket értékeljük, amelyek csapatai vagy egyéni indulói a 6 kijelölt eseményből legalább 4 alkalommal szereztek eredményességi pontokat.fb share