Pólórendelés újra: Fuss 2015-ben 2015 km-t!

Facebook csoportunk átlépte a 3000-es létszámot, már csak ezért is megkezdődik negyedik körös gyártása a Fuss 2015-ben 2015 km-t futok feliratú pólóknak. Április első hetéig várjuk a megrendeléseket, mind a sima, mind az egyéni felirattal ellátott felsők esetében.


Eldöntötted, bevállaltad, büszkén dolgozol rajta? Netán már csatalakoztál is a Facebook-csoporthoz? Rendeld meg a program technikai futómezét!

A futómezek elöl-hátul emblémázottak, lehetőség van a hátára nevet, becenevet, egyéb rövid üzenetet kérni (max. 15 karakterig), ahogyan a fenti képen is látható. Fiúknak fiús, lányoknak lányos szabásút ajánlunk. (Csak ebben a színben és ilyen nyomattal kapható.)

Árak:

  • Név nélkül: 2500 Ft.
  • Felirattal a hátán: 3300 Ft.

A rendelések leadásának első határideje 2015. április 5., utána 2 hetente zárjuk a bejövő rendeléseket.
A mérettáblázatot itt találod.

PÓLÓRENDELÉS (Kattints a linkre és mi lépésről-lépésre végigvezetünk a folyamaton.)


Megjegyzések

Kitöltendő mezők:
Név - kötelező adat, erre a kommunikáció miatt és azért van szükségünk, hogy az átvételnél be tudjunk majd azonosítani E-mail cím - kötelező adat, valós e-mail címet adj meg, így tudunk majd értesíteni az átvételről.
Pólóméret - kötelezően választandó
Póló hátán megjelenő név - ez opcionális, ha szeretnél nevet a hátadra, +800 Ft-ért megrendelheted. Figyelj az írásmódra, ahogy ide leírod, pont úgy fog megjelenni a pólón.
Átvétel módja - kötelezően választandó adat, gondold át, hogy tudod a legegyszerűbben átvenni a futómezt! A postai utánvétet csak legvégső esetben ajánljuk, bonyolult, drága, s ki tudja, mennyire megbízható...

Ha az "elküld" gombra kattintottál, látsz egy üzenetet, ezt mindenképpen olvasd el, a fizetési tudnivalókat tartalmazza, amelyek a következők:
Az árát kérjük utald át 2 munkanapon belül a következő bankszámlaszámra:
BSI Futó Kft.
10102086-51120700-01000007 (Budapest Bank)
A közlemény rovatba írd be: "2015 km póló rendelés" és azt a nevet, amit az űrlapon megadtál.
Név nélküli póló ára: 2500 Ft
Névvel nyomott póló ára: 3300 Ft
Egy űrlap kitöltésével egy pólót lehet rendelni, ha szeretnél másik pólót is rendelni, újból ki kell tölteni a űrlapot.fb share