Vasárnapig olcsóbban nevezhetsz tavaszi futóeseményeinkre

Március 8-ig tart a kedvezményes nevezési határidő három közelgő BSI-futóeseményre, akár több ezer forintot is spórolhatsz így. Sőt, aki a 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálára jelentkezik, ingyenes nevezést nyerhet a prágai félmaratonra!


A március 8-i határidő a 8. Spuri Balaton Szupermaraton négy versenytávja esetében az utolsó lépcsőfok, a május 17-i 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálánál pedig az első. Az április 18-19-i 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás hosszabb távjainál (félmaraton, 10 km, 7 km) kategóriától függően másfél ezer forinttal is emelkedhet a nevezési díj hétfőtől. Úgyhogy érdemes nevezési oldalunkra kattintani!

Ráadásul azok között, akik a március 8-i határidőig a 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálára neveznek, két ingyenes indulást sorsolunk ki a Sportisimo Prága Félmaratonra, március 28-ra. Így csatlakozhatsz ahhoz a 12 500 futóhoz, akiknek lehetőségük van a történelmi Prága utcáit koptatni. (Pedig a hivatalos nevezést már lezárták, ám nekünk van két regisztrációnk, csak oda szeretnénk őket adni valakinek...)fb share