December 4-én, vasárnap Mikulásos Velencei-tó Kör

A téli időszakban a szokásos Velencei-tó Kör is kicsit más arcát mutatja felétek - a mikulás sapkásat! Tolmácsoljuk a főszervező, Pók Janó meghívóját:

Íme a részletek:
- Rajt-cél: (a már megszokott helyen) az agárdi szabad strand nagy parkolója
Szerintem induljunk 10.15-kor. (a Nagyvárosból vonattal érkezők kedvéért)
- Táv: 28km (egy kicsit kerekítve)

Hogy mire számíthattok!?
Először is ránk, házigazdákra, de nagyon.
Aztán:
Aki autóval jön, ingyen parkolhat. Sajnos a megszokott illemhelyünket már fagytalanították, így erre most nem számíthatunk. Szerencsére van a közelben (100 m) egy kedves ismerősöm, aki talán tud majd segíteni. Tisztelettel kérlek Benneteket, hogy használjátok a fent említett épületet! (Persze amennyiben összejön.) Kérésem főleg az egy plusz kinövéssel rendelkező futótársaknak szól. Sajnos a környező házakban lakók feljelentéssel fenyegetőznek, amennyiben nem szűnik meg az évente 4-5 alkalommal történő, a dísznövények fejlődését nem annyira elősegítő folyadék kijuttatása az általuk gondozott területre...
Annyi fa van a parkolóban... Ez van.
Frissítés!!!
Szeretném, ha mindenki maga gondoskodna róla. Nem merem megígérni, hogy körben ott tudunk lenni. (Eddig még mindig összejött...) Az északi parton most csak két kútnál (Pákozdon) lehet kulacsokat utántölteni. (Persze, ha addig nem fagynak be… Természetesen az ügy még képlékeny. Kísérő autókból is megoldható a dolog, mint eddig. Az én kis Párom jóvoltából egy mozgó büfé már adott. Ha esetleg tudnátok még egy-két kocsival besegíteni, akkor nagyobb esélye volna, hogy mindenki legalább kétszer hozzáférjen majd a kánaánhoz. (Ami ugye csak akkor valósulhat meg, ha előkerülnek majd a "batyuk"!!!)
Természetesen a kör végén jöhet majd a már megszokott közös dőzsölés! (Persze, ha marad mit bedőzsölni és lesz olyan fogásra képes végtagunk, ami nem fagyott le...)
Csak úgy megjegyzem, a hideg nem lehet akadály!!! A többi kellemetlen, az esetleges indokolt otthon maradást előidéző időjárási tényező kiküszöböléséről magam gondoskodom...
Jaaa! Azért említettem fent csak kettő kutat, mert a nyáron elkészült új cangás úton fogunk majd nyomulni. Van, aki örül ennek, van, aki nem. Egy biztos. Sok, autósok által okozott kellemetlenségtől mentes lesz ez a szakasz.
Sajna van egy rossz hírem is. Velencén szétbombázták a közkedvelt tóparti utunkat, így kénytelenek leszünk ezen a szakaszon az úton haladni. Az új szakaszt igyekszem majd a rajt előtt érthetően (ez általában nem szokott sikerülni) ismertetni. Nem nagy ügy az egész!
Jaj! Jaj! Majd elfeledtem!
Most sem lesz nevezési díj, hangosítás, rajtkapu, póló, belépő a fürdőbe és érem sem!
Valamint nem lesznek km és útvonaljelzések, sőt lehet, hogy WC sem.
Tehát, ismét nem lesz semmi extra!!!
Viszont, remélhetően lesz újra egy jó napotok és a gyűjtésbe 28 kilométeretek.
Természetesen, ha sokan leszünk, akkor ismét bevállalom a "záróbusz" szerepét, hogy szükség esetén tudjak segíteni.
Még egy apróság. Nem kötelező, de elvárás, hogy mikulás sityak legyen mindenkin.
Az nem probléma, ha egyesek (gondolok itt magamra) idétlenül néznek majd ki benne!

Aki a fent említett elrettentő dolgok ellenére is mellettünk dönt, szeretettel várjuk! Találkozzunk december 4-én, vasárnap!

Üdv,
Pók Janó (ajanó)

(Ha esetleg kérdés volna: pokjano@gmail.com, illetve 30/636-9906.)fb share