Harminchétezer fitneszóra a 6. Tesco FittArénán

Idén november 27-én volt az év legfittebb napja, 6 teremben 37.000 fitneszórát teljesítettek összesen a 6. Tesco FittAréna résztvevői. Ezen a napon számos új mozgástrendet, eszközt lehetett kipróbálni, megismerni, a klasszikus aerobiktól a jógán át az evezőpadon keresztül a zumbáig.

A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatók tartottak órákat, közülük többen meglepetéssel is készültek az eseményre.
Cseresnyés Beáta október végén adott életet második kislányának, és alig egy hónappal a szülés után ő tartotta az első órát a Nagyszínpadon, melynek eszközéből, a Body-Ball-ból 1000-et kiosztott a közönség közt.
A Kangoo Team egyedülálló, eddig még nem látott műsort adott elő, magyar népviseletben, élő zenére, a Princess hegedűtrió kíséretével.

Rubint Réka és Schobert Norbi közös Aerobic mix óráján, amikor Réka diktálta a tempót és a gyakorlatokat, még Norbi is azt mondta: Hű, ez kemény!
Béres Alexandra most lépett fel először kísérőcsapattal, akik segítettek neki Súlykontroll órájában.
Katus Attila felnézett Best Body óráján, és felkiáltott, hogy ez ám a látvány, és úgy folytatta, bárcsak mindenki felmehetne a színpadra, hogy láthassa az együtt mozgó tömeget.
A záró zumba órán tánckar és jelmezesek is felléptek, megkoronázva az eseményt egy vidám, közös tánccal.

Eszközös órákban sem volt hiány ezen a napon, a résztvevők megismerkedhettek a botos, labdás, homokzsákos, homokkal töltött labdás edzésformákkal a Mozgástrend és a Body&Mind termekben.
Az idei újdonság, a Dance terem nagy sikert aratott, számos stílus megjelent a jazztől a hiphopon át néptáncig.
A táncos órák mellett volt különterem a kerékpár és az evezőpad kedvelőinek is.

Az Életmód Expón egészségügyi felméréseken, masszázson, nyereményjátékokon lehetett részt venni és megkóstolhattak a résztvevők új egészséges ételeket, a Fitnesz Parkban új sporteszközöket lehetett megismerni, kipróbálni - mint a trambulin, a BOSU, a Sparrowbag, a Strike Zone, a TRX. Egy-egy ilyen próba felért egy rövidebb edzéssel is.

A résztvevők megtöltötték a Nagyszínpad előtti arénát, a különtermeket, és a kiállítóteret is. A 6. Tesco FittArénán egyszerre 4000-en mozoghattak együtt, 9 órán keresztül, jó hangulatban, változatos zenékre. Igazi fitnesz-ünnep volt ez, ahol mindenki megtalálhatta a neki való mozgásformát.

A Tesco FittAréna sorozat ezen a télen további 6 helyszínen folytatódik, ezek közül az első a veszprémi 3. Tesco FittAréna lesz december 10-én.Kapcsolódó anyagok

» Tesco FittAréna
fb share